24. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen päivitysHeippa! Puhi Pessi Harakanpoika kasvaa kohisten ja aika kiitää supersiivillä. Miekkosemme täyttää pian 4 kuukautta. Viime päivinä olemme todistaneet oppimisen ihmeitä, ja juhlistaneet monenlaisia asioita.

Puhin ensimmäinen hammas puhkesi viime perjantaina! Tätä perjantai-ihmettä edelsi päiviä jatkunut kitinä ja kiukuttelu. Onneksi olo on nyt jo hiukan helpompi, kun valkoinen kimpale on saatu puskettua ikenen tälle puolen. Veikkaanpa, että meillä onkin poikana pikku vampyyri, sillä sen verran sivuun tuo (kulma?)hammas kasvaa! Kutinaa helpottaa mm. äidin tai isin sormien pureskelu. Purulelut eivät syystä tai toisesta käy, orgaanista sen olla pitää.

Muutama päivä myöhemmin, sunnuntaina, Puhi oppi kääntymään vatsalta selälleen! Vatsallaolo ei kuulu lempiasentoihin, mutta koska kukaan ei tullut nostamaan pois tuosta ikävästä tilanteesta, Puhin oli pakko tarttua itse toimeen ja opetella vääntämään maisemat mieluisemmiksi. Sunnuntaina tämä tapahtui monta kertaa peräkkäin, mutta sen koommin temppua ei enää ole toistettu.

Tänään pääsimme sitten kokeilemaan näitä vatsallaoleilutaitoja käytännössä, kun vierailimme Jonnan ja tyttärensä kanssa Kiasman Vauvojen värileikissä. Ja siellä oli tämmöistä:


Siellä katseltiin kaikkea sinistä!

Kaikki saivat imeskellä höyheniä...... ja maalata mustikalla!Ja lopuksi käytiin kahvilla tyttöystävän kanssa. Pessiä vähän jännittää, kun Illusia-murusella on aikasta kova ääni! Ei liene epäselvää, kumpi tästä pariskunnasta on majakka ja kumpi perävaunu. Kuvat hauskasta päivästä otti Jonna, kiitos!


13 kommenttia:

Elina kirjoitti...

moi jatta

haa tuo viimeinen kuva on niin kultaa!

Taru kirjoitti...

voi teidän poikanen on jo niin iso ja soma!! :D ja viimeisessä kuvassa on kyllä melkoisesti isänsä näköinen. (on se muuten kumma ja ärsyttävää kun aina pitää lasten olla jonkun näköisiä)

Tiina kirjoitti...

ihania vauvoja, se näyttää poikalta, sanoi miisu. :)

mukavaa, että aloit vauvablogin pitoon! :)

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

tuo vika kuva on niin hassu! piteleekö ne toisiaan kädestä? :)

Kaneli kirjoitti...

Joo, eikö ole hellusta! Puhilla on myös tapana näplätä Nupun hiuksia, jos ne osuu saataville. :)

Marianne kirjoitti...

Oih, kivaa, plogi! Tarttis melki kaivaa J:n vauvakuvia, tuo viimeinen kuva on niiin tutun näkönen. :)

Mira kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset; toi viimeinen kuva on ihan paras! :D

Mä haluaisin viedä Usvan vauvojen värileikkiin! Ehkä lainaan ideaa ja taiteilen sen kanssa jotain ihan kotioloissa, kun on tonne Kiasmaan tota matkaa.

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Aiheeseen liittyen; Joas sai kastelahjaksi pienen kanvaksen ja sormivärit ja viikonloppuna se maalasikin ensimmäisen taulunsa :) Ei se kyl kauheesti innostunut, kun taisi olla väsynyt ja nälkäinenkin taidehetkellä, mut kuitenkin...kyllä siitä ihan hauska tuli :)

Kaneli kirjoitti...

Juu, sieltä sai monisteen kotiinkin, missä oli vinkkejä kotileikkiin. Taidan kirjoittaa siitä postin!

Mira kirjoitti...

Joo, kirjoita! Mielikuvitukseni kiittäisi ja kumartaisi. :)

Memi kirjoitti...

Voi että, harmillista ettei meille lapsettomille järjestetä aikuisten mustikkamalausta! ;)

Tosi hyvä idea tämä blogi. Pääsee seuramaan teitä täältä käsin.

Jonna&Nuppu kirjoitti...

kiva tää blogi :)! me käydään nyt sitten aina lukemassa poikaystävän kuulumisia!

Eeva kirjoitti...

Aivan ihania kuvia. :)