11. huhtikuuta 2009

Hakusessa: kevättä!


AUTTAKAA AUTTAKAA! Etsin kevätvaatteita Puhille. Lähinnä pipoja ja ehkä myös takkia. Missä semmoisia on? Zarassa olisi kiva tummansininen mahinnousutakki, ja ellei jotain ehdottomasti suloisempaa kävele vastaan, se se on. Kokoa täytyy miettiä: 3-6kk menee kohta pieneksi, 6-9kk on vielä hetken ihan liian iso...

Poikalapsille on (ainakin Suomesta) huomattavasti hankalampaa löytää ihania vaatteita, kuin tytöille. Kaikki eivät kuitenkaan halua pukea pikkujätkäänsä sporttisesti ja/tai vaaleansinisesti... Muutamaa poikkeusta, eli nahkarotsia ja joitain sammareita, lukuun ottamatta kaupat vaikuttavat tarjoilevan pelkkää tuulitakkia ja lippistä. Itse ompeleminen olisi tietysti vaihtoehto, jos siis osaisin ommella! Pipoa voisi ehkä jopa yrittääkin, eihän se voi kovin vaikeaa olla?!

Tällä hetkellä vuorottelevat sään mukaan Lindexin tähtikuvioinen fleecepuku tai tämä H&M farkkutakki. Myssy on se äitiyspakkauksen (jonka otin oranssikeltaisten vaatteiden vuoksi rahana, mutta jostain näitä saa kuitenkin), piirsin siihen loikkivan pupun. H&M tikruhousut huuto.netistä. Pinssi sanoo FUN.2 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Mä oon niin iloinen, kun ainakaan tänä vuonna ei tarvinnut Joakselle erikseen mitään kevätvaatteita. Toppapuvusta pystyi kätevästi vaihtaa suoraan pitkähihaiseen bodyyn ja vähän viileämpinä päivänä riittää, jos siihen päälle laittaa vielä trikoopaidan ja kaulaan huivin suojaamaan tuulelta.

Täällä on myös melkein kaikki poikien vaatteet värikoodattu, joten etsin nettikauppojen aleista aina seuraavan kauden vaatteet jo suurinpiirtein valmiiksi. H&M:llä kaikki kiva loppuu kokon 62, Zaran poikien vauvanvaatteet käsittää pari erilaista bodyä, paikallisten vaateketjujen lähestulkoon kaikki vaatteet aivan järkyttäviä eikä Lindexiäkään ole, joten ei jää juuri muita vaihtoehtoja :(

Jonna ja Nuppu kirjoitti...

mun mielestä takit on tosi suuria eikä ne oo kivoja jos hukkuvat päälle, joten ite ostan suosiolla pienempää kokoa..

käytiin tukholmasssa ja taas en löytäny itelleni lähes mitään (okei kolmia kenkiä lukuunottamatta, mutta niitä ei lasketa), mutta nuppu sai vaatekaapillisen kaikkea. tein ihania löytöjä! voitais tehdä joskus viikolla päivä tukholmassa risteily vauveleiden kanssa ja shoppailla vähän!