3. huhtikuuta 2009

Kenkäisyt


Meille baby Vansit! Tilaus vetämään, Gals.fi tarjoaa nämä katu-uskottavuuden huipentumat hintaan 19,90. Meinasin ostaa ne jo aiemmin Punavuoren Peikosta, mutta siellä oli kyseisten monojen hinnassa Uudenmaankadun pikkupuoti-lisää yli kympin... Punavuoren Peikon outlet-nettikauppaa suosittelen lämpöisesti, siellä ei hinnatkaan ole ihan niin suolaiset.

Toinen kenkähaave on perheellemme ilmeinen. Heti, kun Puhi kasvaa tarpeeksi isokenkäiseksi, hommaamme hänelle tietysti omat pikkuruiset DrMartensit. Suomesta niitä ei kuitenkaan taida saada mistään..? En kyllä muista, koska olisimme Martenseja täältä ostaneetkaan, niin että eipä tuo iso reissu ole hakea semmoiset vaikka Tukholmasta sitten, kun sen aika on. Tämä kuva on todennäköisesti täydellisen lainvastaisesti pöllitty Zappos.comista.
Tätä odotellessa meillä kuljetaan Timo-enon Barcelonan tuliaiskengissä. Voisinkin kuvata omia kenkiämme ja tehdä pienen esittelyn jonakin päivänä! Vaatteilla meillä ei niin hienostella (no hienostellaanpas, vähän), mutta kyllä komeat kengät olla pitää!

1 kommentti:

Jonna ja Nuppu kirjoitti...

oi ku södet vihreät kengät :)! oon ihastellut noita vansseja jo ennen ku nupusta edes haaveiltiin, oon päättänyt hankkia pinkit sellaiset nupulle.

ihana kuva pienestä nallestanne ylhäällä <3.