14. huhtikuuta 2009

Kurkistus kenkäkaappiin

Kenkäpostauksen aluksi jotakin lempparia: Puhin tädin tekemä fleeceliivi. Vähän hippi, ehkä, mutta ehdottomasti ihanan hippi! Poika on kuin pikkuinen mustikka tummansinisen bodyn, tämän, ja sinisten housujen kanssa. Oi kiitos lainasta jo etukäteen!

Sitten kenkäasioihin, joista jo aiemmin lupasin kirjoittaa. Puhilla on suhteellisen monet monot siihen nähden, ettei hän lähimainkaan kävele eikä tule kävelemäänkään vielä aikapäiviin. Jotenkin näitä on kertynyt, ja ne on niin ihania kaikki, että tottahan niitä tarvitsee käyttää ja esitellä!


Tässä on Barcelonan Timo-enon (joka on henkinen eno, ei niinkään biologinen) tuliaisia, ihanat nahkakengät. Sanomattakin selvää, että Timo-eno itse on oikea tyyli-ikoni, joka on luvannut kuskata Puhin myöhemmässä vaiheessa mm. balettiin, oopperaan ja Pariisiin. Viva Timo-eno!Nämä Lindexin tennarit tulivat myös lahjaksi. Ovat eri kätevät, sillä nauhat ovat pelkkää huijausta, ja kengät on tosi helppo pukea.Nämä ostin sen jälkeen, kun kuulin odottavani poikalasta. H&M. Ihanat, mutta nauhavärkkäilyn vuoksi hieman haasteelliset pukea. Nämä on vielä isotkin, mutta kesän lopussa varmasti täydelliset.Nämä kengät ovat minun lapsuudestani, näin hyvässä kunnossa! Tosi isot vielä, mutta esittelen ne samalla. Syksyllä ne menevät täydellisesti.Tähtitossut! Helpot ja hienot, mistä lie Kappahlista löytyivät tässä taannoin.Nämä ovat minun suosikkini! Vaaleanpunaiset pöllötossut! Nahkaa, suloisimmat ikinä. Ostin kirpputorilta 2 euroa. Ihan käyttämättömät. Hetken arvelin, että kehtaanko pukea pojalle pinkkiä, mutta höpsis, nämähän ovat täydelliset!Kenkiä on tässä iässä vielä helppoa ostaa ja myös lahjoittaa, kun ei tarvitse miettiä kävelyominaisuuksia sen kummemmin. Ensikenkähankinta on meillä ajankohtaista vasta ensi syksynä/talvella, sinne on vielä monet pikkutennarit matkaa!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Eksyin jostain blogiisi, kivoja juttuja ja oi mitä kenkiä Puhilla on!