16. huhtikuuta 2009

Poneja meille!
Miksi tytöt tykkää usein hepoista, mutta pojat harvemmin? Ratsastin edellisen kerran pitkälle yli kymmenen vuotta sitten, kunnes raskausaikana kävin taas (sitten kuulin ettei sitä suositella, tietenkään, ja lopetin), ja se oli i-ha-naa! Lapsi saa toki itse valita kiinnostuksenkohteensa, mutta... Kuinka saisin aivopestyä vauvastani pienen ponipojan? Ihhahhaata on laulettu jo, ja lausuttu Lauri Viitaa:


Tuletko kanssani korkealle,pieniä hevosia katselemaan.
Tehdään tuohesta pienet länget ja tullaan alas ja valjastetaan.
Ajetaan kissalla piispan pihaan, sanotaan niin että ajateltiin
- pitäis muutama lehmä olla ja mentäis samalla naimisiin.


Nämä kaikki heppa-aiheiset ihanuudet löytyvät kaikki Etsy.comista, hakusanalla Horse!

5 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Haluaisitko ostaa tälläiset ponit? Tilasin nimittäin äsken Joakselle nuo koissa 21 & 22, mutta rupesin sitten miettimään että sille on kyllä jo älyttömästi kenkiä koossa 21 eli voisin sittenkin pitää vain yhdet, vaikka älyttömän söpöt onkin! Myisin siis noi 21-kokoiset ja hintaa oli 14,90e (kuulun sellaiseen netissä toimivaan ystävämyyntisivustoon, mistä saa välillä kaikkea kivaa tosi edullisesti). Mietin vain sua, kun olit joskus aiemmin kirjoittanut baby vansseista :) Noi tulee mulle 2-4 viikon kuluessa eli jos sä haluat, niin saisin noi jo ehkä Suomeen mukaan. Jos et oo kiinnostunut, niin laitan vaikka huutikseen eli ei ongelma.

Tässä olis vielä toi kuvalinkki:

http://www.underthestars.de/pikkujoas/vans.gif

Kaneli kirjoitti...

Saara, kiinnostaa! Minkä ikäinen on kun käyttää kokoa 21? :) Onko se pian?!

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Tuo vaihtelee toooosi paljon lapsesta riippuen, mutta sanoisinko n. 1-1.5v. Joaksella on melko pitkät jalkapohjat eli olettaisin, että ainakin se käyttää 21-kokoa loppukesästä/alkusyksystä, mikäli jalka kasvaa samalla lailla kuin tähän mennessä. Mä aattelin käyttää noita just sisäkenkinä tms. jos ulkona säät ei oo sopivat vansseille. Nyt Joaksella on siis jalankoko 18/19.

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Niin siis että ei ole pian, kun Mirolle noi sopis varmaan vasta vuoden päästä :)

Kaneli kirjoitti...

No, ehkä se ei haittaa mitään. :)