28. huhtikuuta 2009

Shades

Puhi sai tänään aurinkolasit! Halusin ehdottomasti mustat lasit, ja olin jo sopinut itseni kanssa, että niiden on oltava Retro Banzit. Maahantuojan ongelmien vuoksi niitä ei kuitenkaan ollut missään kuin punaisena (ja se ei ollut niin kiva punainen). Jahkasin ja jahkasin, mutta muksu tarvitsi pleksit. Ostin lopulta Jazot, niitä kun löytyi mustanakin, ja olivat seuraavaksi mukavin malli sekä ulkonäöltään, että käyttöominaisuuksiltaankin. Baby-koossa mukana tuli kaksi erikokoista pantaa, nämä sopii vielä ensikin kesänä!

Tässä yhteydessä on lienee syytä mainostaa myös uutta suosikkipuotiani Vekaravinttiä. Ihana kauppa ja mitä mukavin myyjätär!

Niin, ja jos ja kun Retro Banzeja on joskus taas saatavilla, voihan sitä aina hankkia toiset... Siinä tapauksessa valitsisin ehkä turkoosit, tai sitten nämä hienot valkoiset!


2 kommenttia:

Jonna ja Nuppu kirjoitti...

meillä on nää valkoset :) mustat olisin kans ostanu, muttei ollut.

adimon kirjoitti...

meillä on pink diva-väriset retro banzit...vielä ei vaan ole käytössä olleet. pakko oli saada sellaset, joten uk:sta tilasin :) meillä taitaakin olla tyttö teidän Puhin kanssa suuunnilleen samanikäinen.