28. huhtikuuta 2009

Shoppailtua ja muita tyttöjuttuja

Sain vihdoin kuvattua viimeaikaisia löytöjäni, ja ajattelin jakaa ne täälläkin.

Siinä samalla eksyin selaamaan vanhoja valokuvia, ja täytyy suositella, että otatte nyt kaikki digiarkistonne, katsotte läpi, ja teetätte parhaista paperikuvat! Ei ne sieltä Photos-kansiosta esille pääse! Kuinka usein ehdotat että "katsellaanko valokuvia?" ja avaat arkistosi? Paperikuvat on ihanimpia!Vaalea Zara babyn 70cm kevättakki (5e, Oliverin kirppis) ratkaisi takkipulman kertaheitolla. Siisti ja simppeli, voisiko muuta toivoa? Harkitsin ensin sen värjäämistä, mutta pelkään, ettei siitä tule mitään. Yleensä en uskalla värjätä kuin perustrikoota tai puuvillaa, hankalammat vaatteet tulevat vain epätasaiseksi ja valmiiksi kulahtaneen värisiksi käsittelyssäni. Bodyt á 50 cnt Kirppis Centeristä (Turku) ja piirustuslevyt Valtterin myyjältä kotiinlähtöpaniikissa ilmaiseksi.
H&M Tikru - housut (74cm), jotka meillä on myös koossa 62cm, 4e Huuto.net. Nuo ovat suosikkihousuni ikinä, stailit ja mukavan pehmeät. Disney-konsepti mietityttää, mutta Tikru näyttelee pöksyissä aika pientä osaa. Disney ja Euroopan taide - näyttelyssä Tennarissa päätin, että lapseni saavat katsoa niitä Disneyn piirrettyjä, jotka on tehty ennen vuotta - 75, poikkeuksena Kaunotar ja Hirviö vuodelta 1991. Sen jälkeen sieltä on suollettu kaiken maailman ihmeperhevouhotusta, ei kiitos meille. (Nyt puhuu siis se ristiriitainen henkilö, joka ei omista televisiota ja suhtautuu skeptisesti lastenohjelmiin, mutta joka rakastaa animaatioita...) IdaT:n 80cm (tai 74cm merkin tuntien) apinahousut 2e, Oliver. Lapaset edellisessä kuvassa mainitulta paniikkilahjoittajalta.Yksiväriset bodyt ensi syksyksi Turun Lindexin alesta á 4e, kesään lyhythihaiset bodyt H&M á 3,90, Gaudete kidsin harmaat shortsit on Savonlinnan mummin ostos, etummainen paita ja farkut taas lahja sukulaiselta, jota en vielä tunne.
Saara kirjoitti muutama päivä sitten, että Joasta luullaan usein tytöksi. Poikamaisen näköinen poika hän minun mielestäni on, ja niin on omanikin. Silti viikonlopun Kaapelitehdas-hulinoissakin kuulin useaan kertaan, että kuinka ihana ja reipas tyttö minulla onkaan mukanani.. Heh. Yllä tämä tyttöni tuolta päivältä. Plastisockin body, H&M sammarit, Lindexin pipo, punainen tutti ja leppis-tuttiketju. Siitäkö se sukupuoli on kiinni, tutin väristä?
Minäkään harvemmin reagoin tuohon tytöttelyyn, ei se meitä eikä Puhia haittaa, kummastelenpahan itsekseni vain.


Minulle muuten tarjottiin Turusta lastenteatteriproggista loppusyksyksi. Mietin tässä kuumeisesti, millä tavoin pystyisin järjestämään sen vastaanottamisen mahdolliseksi --- ?

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Arvaa vaan olisko minulla ISO projekti valokuvien parissa!.. Voi kääks, kolmeen vuoteen en ole yhtään paperikuvaa teettänyt. :O

Kivoja vaatteita, meillä on muuten kanssa nuo H&M:n Tikru housut 86cm. ;)

Jännä, ihan pojalta minusta teidän Puh näyttää kanssa! :)