1. huhtikuuta 2009

Turkoosi unelma

Arvon tässä Hullujen päivien suhteen. Siellä olisi tänään Ticket to Heavenin välikausiasu edullisesti, 29,90. Plain rain asu, ilman fleecevuorta tosin, mutta silti sateen ja kosteudenpitävä, ja välikausiasuksi hauskannäköinen. Haluaisin Puhille sellaisen turkoosina.

Välikausi- ja talvipuvut, varsinkin leikki-ikäisten sellaiset, ovat aina niin susirumia, että haluaisin pojalleni edes jonkun suunnilleen siedettävän. Ticket to Heavenin ulkoiluvaatteet ovat ominaisuuksiltaan toimivia, ja ulkonäöltään kivoja: raikkaan värisiä ja sopivan yksinkertaisia. Toisaalta, en tiedä, tarvitseeko pikkumies erityistä vk-asua vielä ensi syksynäkään. Silloin hän jo mönkii varmasti, mutta minulla ei ole mitään intressejä laittaa vauvaa uimaan kuraan. Uikoon sitten, kun käveleekin! Voisin tietysti ostaa asun myös seuraavan kevään koossa, mutta vuoden päästä saatan olla aivan eri puvun perään, joten ehkä sekään ei ole järkevää. Yritän siis välttää turhaa ostosta, mutta kun se ois niin kiva... Ihana siippani lupasi, että jos alan kehittää puvusta neuroosia, tai jos huomaamme sellaiselle tarvetta, niin voimme käydä ostamassa sen myöhemminkin. Ei se tuolla Sisukas.netissäkään maksa mansikoita, ja tuskin nuo on viimeiset Hullut päivät on earth.

Eli se siitä ja mars mars perinteiseen peston, parmankinkun ja shampoiden hamstraukseen!

4 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Olen antanu itselleni kertoa, että hullujenpäivien ticketissä ei ole vuorta, kun esim vaikka sisukkaassa on vuorellisia. Eli jos jää hakematta, niin jossei harmittas yhtäpaljoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi :) Vaihtaisin kyllä pohjaa vähän helppolukuisemmaks ;) Hyppii ainakii minuun silmissä vähäsen tuo teksti..

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Mä ostin Joakselle viime kesänä jostain Kööpenhaminalaisesta lastenvaatekaupasta tuon plain rainin mustana, alessa kun oli. Se on kyllä aika jätti (kokoa 86), joten sopii varmaan vasta vuoden päästä keväällä. Syksyksi pitäis sitten löytää joku erilainen. Ehkä.

Kaneli kirjoitti...

Mua vaivaa kun en osaa sanoa, tarvitaanko me sellaista vielä syksyllä vai ei... En minä tiedä! Tuo on tuollainen nukke vielä, en osaa edes ajatella pihaleikkejä. :)