16. toukokuuta 2009

Lauantaina

Saammeko esitellä: tässä tulee Kumipupu! Tämä on isin vanha ja peräisin siis 1970-luvulta. Mummu antoi sen Puhille mukaan viime tai edellisvierailulla, ja nyt, hampaiden kutitellessa ikeniä siitä on tullut suosikkijäystettävä. Kyllä korvat ja käpälät saavat kovaa kyytiä!

Supermies- tai painiukkobody on uusin hankintamme Mini Rodinilta ja peitto on keskeneräinen leikkipeite. Siihen on kehitteillä terrieriaplikaatiota ja pikkuhuuto-taideteosta... Peitto on hyvä osoitus ompelijanlahjoistani. Tarkoitus oli siis ommella ikean halpishuopa kahden erivärisen lakanakankaan väliin. Lopputulos: huovan ja tuon vihreän puuvillakankaan väliin jäi kulahtanut sininen Kaivo-kangas. Menee kai se näinkin, mutta ai että miten otti päähän, kun huomasin virheen, eikä hermo kestänyt enää korjaustoimenpiteitä. Nyt se huopa kerää koirankarvoja aluskankaana, mutta päällipuolelta peitto on ihan toimiva leikkialusta.

- - - - -

Vihdoinkin vierashuoneellemme on oikeaa käyttöä! Saara ja Joas Berliinistä kyläilevät meillä alkuviikkoon, ikävää kyllä kipeinä, mutta parempi niin kuin ei ollenkaan! Esikoistemme ensikohtaaminen taisi olla järkytys heille molemmille. Joas tervehti Puhia iloisella kiljahduksella, joka sai Puhin parkumaan, ja parku taas sai Joaksen parkumaan... Näin sujui ensimmäinen ilta, mutta tänään pojat tulevat juttuun jo hymysuinkin! Joas vaikuttaa niin vanhalta ja osaavalta Puhiin verrattuna, vaikka ikäeroa on "vain" puolitoista kuukautta! Puhi (ja äiti) katselee haavi auki, miten iso poika liikkuu ja leikkii! Tuliaisiakin oli matkalaukun täydeltä, mutta ihaninta oli saada vanha ystävä kylään!

- - - - -

Kasvimaalle kuuluu huonoa (ei viherrä ei sitten millään), mutta sisätaimet kasvavat. Tässä tulee rucolat kastelua vailla...


... ja tässä minitomaatit!


Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Voi mikä pupu! En ihmettele yhtään että on lemppari, nuo korvat varmaan hankaa mukavasti ikeniä. :)