22. toukokuuta 2009

Saatiin tänäkin viikonloppuna vieraita!

Puhin mummi ja ukisko lensivät ekstempore Milanoon juhlimaan hääpäiväänsä. Tämä tarkoittaa huvikumpumme miehistölaskennassa sitä, että porukka lisääntyi kahdella kääpiöllä (K ja A tädit), koiranpennulla (kyllä, kuseskelee kaikkialle) ja kissalla, joka on kyllä minun, mutta jonka kohtalo vierailun/taloon jäämisen suhteen on vielä hiukan auki. Se mouruaa ulos kuin vimmattu ja koirat temmeltävät kuin viimeistä päivää. Tytöt lukevat läpi taidekirjastoamme (tällä hetkellä kerrotaan satua, joka perustuu Barnasson maalauksiin) ja minä nukutan vauvaa.... Täytyy olla ovela, jotta saa omaakin aikaa.

Niin että hatunnosto kaikille, joiden perheeseen kuuluu enemmän kuin 1 lapsi, ja kaksi hatunnostoa, jos perheessä on lemmikkejäkin.

Mahtaa nukuttaa hyvin.
Hyvää
viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kyllä tähän monilapsisen perheen hulinaankin vaan tottuu ja sitä omaa aikaa oppii nipistämään milloin mistäkin. Isovanhempien apua käytetään hyväksi ja miestä, kun haluaa aivan yksin olla. Toisaalta taas ne isommat lapset hoitaa ja leikittää pienempää, joten siinä pääsee äitikin helpommalla.

Hauskoja hetkiä sinne hulinaan ja hyvää viikonloppua!

PS:hienosti liukuvärjätyt nuo viikonlopuntoivotukset

Tirlitta kirjoitti...

No, meillä ei omia ole kuin 2, mutta viime viikonloppuna oli yövieras pienemmällä, tänä viikonloppuna suuremmalla. Joten pääluku on aina silloin tällöin enemmän kuin vakio.

Onhan siinä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta saavatpa nuo aikaan niitä kahdestaankin ihan riittämiin.

Kissa talossa kiristää kyllä minun hermojani eniten.. Minä kun olisin enemmän koiraihmisiä.