29. toukokuuta 2009

Uusia

Sairastelu jatkuu kaameassa koko perheen yskässä/räkätaudissa, Puhun pomppivassa kuumeessa ja perhepeti - olotilan helpotusyrityksissä, joka kylläkin tuntuu helpottavan ainoastaan Puhia. Isukkikaan ei tunnu niin välittävän, mutta mulla alkaa napsua katkonaiset yöt, varsinkin kun on itsekin kipeä.

Keräsin tähän kuvia loppuvan kuun pikkulöydöistä ja myös ihanista Berliinin tuliaisista. Tässä taloudessa on shoppailu toistaiseksi pannassa kesäloman budjetointia ajatellen...

Kerrankin löysin myös itselleni jotain: ihanat Biancon kiilakorkokengät Valtterista, 5e. Yleensä en ostaisi korkkareita kirpputorilta, mutta minulla on monet Biancon kengät, ja tiedän, että malli sopii jalkaani hyvin. Ja kun kengät olivat lähes käyttämättömät, niin enhän voinut vastustaa kiusausta...Kirpparilla oli loistoapajat: joku halusi eroon kaikista vauvan vaatteista, ja nämä hyväkuntoiset bodyt maksoi kaikki 0,2-1e/kpl. Koot on kaikissa 80, joten nämä odottavat komerossa syys-Puhia.


Mustaa ja valkoista! Ruutulegginsit löysin Kappahlin alerekistä 2,90, koko 74 ja raitaiset on MeToon, huutiksesta. Nämä menevät molemmat nyt kesällä. Ihmeellistä, miten nuo lastenvaatteiden koot heittelee merkeittäin. Esim. paritkin Plastisockin legginsit odottavat yhä kaapissa Puhin kasvamista, vaikka niiden koko on 62/68, ja ukkeli itse oli viime mittauksella 67cm...


H&M haalareita huutiksesta ...


Puhi sai Joaksen vanhat Converset. Ihanat!


Lisäksi Joas lahjoitti Puhille RSBn tutin ja tuttipullot, ja minä ostin Saaralta nuo ihanat poni-Vansit. Kiitos!

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Olen huomannut että Plastisock on reilua mitoitusta.

Nöpöllä tänään 86cm leggarit (Po.P), vaikka yleensä menee useimmista vielä jopa 74cm-toki usein jo 80cm myös.

Todella huippuja löytöjä!

Ja Biancot on minunkin jalkaan tosi hyvät, onnea löydöistä!

Ja tärkein meinasi unohtua: parantukaa pian!

Mia kirjoitti...

Meillä kanssa odottaa pientä 86/92cm Plastisockin trikoot, tosi pitkää mallia!
Kivoja ostokia, hauskat nuo musta-valkoiset. Vois vaikka meillekin jotain musta-valkoista tulla, ei ole nimittäin mitään. ;)