26. toukokuuta 2009

Viikonlopun kuvapaketti


Koska olen jälleen (tai vieläkin) kipeänä, voin hyvin viettää tämän kesän (perjantaina se kai on jo ohi...) rämpäten konetta ja ruotien jatkuvasti kasvavan kuvakansion sisältöä. Tässäpä siis tulee kuvia suurperheviikonlopustamme! Kuvissa Puhin ja Vanjan lisäksi myös tädit K ja A, sekä pikkuinen kromfohrländer Huuko.

Viikonloppuun mahtui mm. työhuonevierailu, ratikkakyytejä, aurinkomäen leikkipuistoa, about sata hesen minipehmistä, ulkoleikkejä, vauvan hoitoa ja koirien kanssa temmellystä.

.... Niin, ja ne odotetut Milanon tuliaiset! Puhi jäi ilman, mutta Isille jättisuuri pala parmesaania, äidille iso pullo hajuvettä (Viktor & Rolfin Flowerbomb) sekä yhteiseksi pussi mustaa tagliatelle-pastaa.

2 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

tuo makuupussi on ihana! minulla on ollut smanlainen :o) harmi vain että äitini hävitti sen joskus kymmenen vuotta sitten eikä itselle silloin tullut mieleen, että olisi kiva säästää. ihania kuvia sinulla!

Kaneli kirjoitti...

Joo mäkin tykkään. Mieheni vanha, suloiselta 70-luvulta. :) Ihmeellistä, miten jotkut onnistuu säilyttämään kaikkea arvokasta ja ihanaa. Mun omasta lapsuudesta ei ole jäljellä oikeastaan mitään tuollaista. Toisaalta 80-luku ei kuoseiltaan(kaan) ollut välttämättä ihan niiin suloinen.