30. kesäkuuta 2009

7 kk tänäänNiin, aika kuluu, en osaa kuin hämmästellä sitä. Puhi on jo 2 tuntia päälle seitsemän kuukautta vanha. Kehitys uusien asioiden oppimisessa on valtavan nopeaa ja intensiivistä juuri nyt, ja hei, eilen puhkesi ensimmäinen hammas! En tiedä mikä se ensimmäisen postauksen "hammas" oli, sillä joidenkin päivien jälkeen se katosi jälkiä jättämättä, eikä sitä ole sen koommin näkynyt, joten... Olkoon tämä piskuinen alahammas nyt se toinen ensimmäinen ihka oikea hamppi! Kiukuttelun määrä on ainakin ollut hampaantekokertomuksia vastaavaa. Ehkä hammas tällä kertaa on lujempaa tekoa ja myös pysyy suussa. Tai ehkä äiti ei tällä kertaa näe harhoja...

Nyt neuvolaan ja pihalle!


Kuvat on näppäisty Tampereella Vohvelikahvilassa. Suosittelen, jos siellä päin liikutte!

4 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Hihi....mäkin luulin Joaksen saavan hampaan joskus kolmen kuukauden ikäisenä, mutta eipä sitä ole näkynyt.

Me odotellaan vielä sitä ekaa. Varmaan kuusi hammasta näkyy ja tuntuu ikenien läpi, mutta sitä puhkeamista vielä odotellaan. Toisaalta kun Joaksen hauskimpia juttuja on vanhempien paljaiden varpailen pussailu ja jäystäminen, niin toivon että vielä jonkin aikaa menisi ilman hampaita. Ja on toi puruote kyllä ilman hampaitakin niin vahva, että sillä pilkotaan korput ja paprikanpalat pikku silpuksi.

Mutta onnea siis Puhille ekasta hampaasta!

Nea kirjoitti...

Meilläkin oli aikoinaan sellainen mukahammas. Joku kutsui sitä kalkkihelmeksi. En tiedä ovat ne sellaisia oikeasti, mutta siltä meidänkin näytti. Ihanan pyöreä valkoinen helmi.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tutulta kuulostaa. Minäkin olevinaan löysin hampaanalun harva se viikko poikien suusta. Ja kaikki kiukkujaksotkin menivät helposti hampaidentulon piikkiin..

Mira kirjoitti...

Onkohan toi Usvan "hampaanalku" sittenkään oikea hampaanalku. Kommenttien perusteella ilmiö (eli mukahammas, valkoinen piste) lienee yleinen. :) No, täällä vielä odotellaan, toistaiseksi ihan rauhassa.

Onnea Puhille hampaasta ja toki seitsemänkuukautispäivästä myös!