8. kesäkuuta 2009

Isoäidit

Viikonlopun sukulaisvierailun jälkeen en voi kuin iloita Puhin mummien paljoudesta! Pikkuisella on kaikki isoäidit ja isoisoäidit elossa (isoisiä on hengittämässä 3 ja isoisoisiä 1, ei huono saldo sekään), ja nyt heidät kaikki on vihdoin ja viimein tavattukin. Nuorin mummi on äitini, joka täyttää ikuisesti 39, vanhin taas mieheni mummu, joka on liki satavuotias. Kuuden mummin juttuihin mahtuu jos jonkinlaista vehnäjauhovelliohjeista lämpöisiin villasukkiin. Heistä jokainen on tärkeä, aivan erityisesti Puhia ajatellen. En ole koskaan ollut sukurakas ihminen, mutta Puhin syntymän myötä tällaiset asiat ovat kasvattaneet merkitystään.


Muutama kuva viikonlopulta aihetta sivuten. Pahoittelen taas surkeutta kuvanlaadussa!Mummu on sekä Puhin, että minun suosikki. Puhi viihtyy mummun kanssa todella hyvin, ja anoppi kuuluu ehdottomasti myös omiin lempi-ihmisiini koko maailmassa! Lämpöisempää ja luotettavampaa ihmistä saa hakea. Kiitos Tuutikki kaikesta, jos luet tämän.Tässä Puhi on vierailulla isomummu-Elisabetin luona.Hämeessä on vihreää ja kaunista. Siellä näyttää kesäisin joka päivä juhannukselta.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi rakas miniä.Olet niin suloinen. Toivottavasti nähdään taas pian.
Ootte ihana perhe jota on koko ajan ikävä - pikku Puhia aivan erityisesti.
Terveisin Tuutikki

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Mummot on ihania! Ja se on totta että lasten myötä sukurakkaus kasvaa :)

jarna kirjoitti...

Kaneli, unohdin maanantaihaasteessa mainita että sinut olisi kiva tavata=) Olet symppiksen oloinen ihminen ja Puhi on niin söpö=)