9. heinäkuuta 2009

Asioita, joita tehdään, kun äiti kääntää selkänsä... VOL1.

Tästä tulee varmasti sarja, siitä ei ole epäilystäkään. Vaikka vahtaan poikaa haukkana, en millään ehdi väliin kaikkeen. Kuten eilen, kun vietimme aikaa pihalla... Lelut ei kiinnostanut yhtään, tutti ei tippaakaan. Se lensi suusta kuin raketti. Hiekka, kivet ja nurmikko vei voiton kaikesta muusta - toistuvasti! Tämä kaikki tietysti vaivihkaa. Mutta mitä tekee äiti hämäräpuuhat huomatessaan? Ottaa tietysti kameran esille!

Tänään sitten jännätään, kuollaanko meillä johonkin superbakteeriin vai ei.


11 kommenttia:

Jonna ja Nuppu kirjoitti...

Voi IHANA <3. Ihana hattu ja ihanat touhut Puhilla :). Viimeinen kuva on niiin söde!

Anonyymi kirjoitti...

Eikä, ihania kuvia!!!

minny kirjoitti...

Ihania kuvia =)
Toista kiinnostaa maan tonkiminen okein urakalla, söpö :o)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän vähän multaa ja hiekkaa pitää saada kokeilla, itsekin sitä kuulemma pienenä ihan huolella rouskutin ja ihan normaali (?) mustakin tuli :)

--
Elina

Mia kirjoitti...

:D Ja maistuu!
Samat puuhat on tälläkin tuossa iässä olleet, ihme kyllä mitään nuhaa/kuumetta kummempaa ei silti ole silloin pojat sairastaneet.

Marita kirjoitti...

Maaperän bakteerit ovat ihan vaan hyvästä :) Näin minulle on vakuuteltu, kun poikani pienenä söivät hiekkaa ja multa aina kun silmä vältti. Keskimmäisen raivostuttavin tapa oli yrittää salaa hörppiä kuralammikoista. Hengissä ja normaaleja molemmat -eikä kuravesi ja hiekka enää maistu. Lumi ja jää kylläkin.

Ihana söpöläinen kuvissa.

Anonyymi kirjoitti...

superia. maailma alla ja avoinna. näin maan tasalle ja samalla äärettömyyksiin pääsee vain lapsen kautta. :)

terveisiä saralta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä tuo makea lätsä on? Pojallani on samantyylinen, mutta se on jäämässä auttamattomasti pieneksi ja pitäisi löytää uusi! Äh..vinkkejä?!

Kaneli kirjoitti...

Anonyymi, tuo on ostettu H&Mltä viime syksynä. En tiedä siis mistä niitä nyt saa.. Ehkä kohta taas jostain, kun kesä on lopussa ja uudet tuotteet tulee kauppoihin?

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kiitos tiedosta. On se meidänkin lätsä H&M:ltä. Toivottavasti tulee syksyllä isommillekin pojille noita taas! Ihan "must" juttu ja poika on itsekin lätsästä pollea. :)

Manteli kirjoitti...

Meillä syötiin jo kerran jotakin värikynää (siis puolitoistavuotias) ja kakka oli neonvihreää.... Tunsin itseni riittämättömäksi taas kerran. Ja eilen huomasin että vaahtosammuttimen sokka on irti. Eikun pönttö pihalle ja jossakin kohtaa huoltoon kun keksitään millä sen kuljettaa ettei sisältöä ole autollinan.., Huoh.