1. elokuuta 2009

8kk (kaikki muuttuu)

Tänne kuuluu Kiirettä ja Väsymystä. Olen vakuuttunut siitä, että kotiäitinä oleminen on parasta mitä on, ja työt, olivat ne sitten kuinka mukavia hyvänsä, tulevat piiiitkällä jäljessä! Isi ja poika pärjäilevät miehisen rennosti, kun minä työskentelen vielä viikon. Illat haluan käyttää Puhin kanssa puuhatessam muuta maailmaan ei sitten oikein mahdukaan. No, viikon kuluttua sitten taas!

Puhi täytti pari päivää sitten 8 kuukautta, ja on näin ollen siis iso poika jo. Hän ryömii taitavasti, nousee konttausasentoon ja tapailee konttaamisen alkeita. Liikkuminen on joka päivä etevämpää ja istuminenkin onnistuu hyvin, kuten myös siirtymät näiden välillä. Puhi syö monipuolista kasvisruokaa ja kalaakin - irvistellen. Hän nukkuu lähes poikkeuksetta yöt (n. 10h) heräämättä, tai yhdellä nopealla syötöllä. Päiväunia nukutaan yleensä kahdet tai kolmet. Jokeltelu on jo tosi monipuolista, ja olen ollut kuulevinani, että sieltä erottuisi äi äi äi äi TE! Isi kyllä kertoi, että sitä on vähän treenattukin päivisin.

Liikkumisen ja istumisen myötä kaikki on muuttunut niin paljon! Leikeistä on tullut erilaisia: lelukaari sai kyytiä tässä yhtenä päivänä! Leluistakin osa on jo liian vauvamaisia. Ukkelia kiinnostaa kovat ja ääntä pitävät härvelit ja erityisesti sellaiset, mutta äidin tai isin omat. Olen laittanut Puhille monena päivänä pikkuruisen uima-altaan pihalle, eikä riemulla ole rajoja! Vesileikki on lempileikki!

Tällainen on iso pikku-Puhi 8kk. Ajattelen haikeana sitä talvista, kähisevää nyyttiä, toisaalta hymyilyttää tulevaisuus ja koko ajan nopeammin vilistävät päivät.


AI NIIN! Salaista postia saapui viime viikolla, kiitos paljon! Laitan kuvaa, kun ehdin!

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Meillä on sama uima-allas Emilillä. Ihana ja niin suloisen pieni. Tietysti pinkki! ;)