22. elokuuta 2009

Brio-taivasKaikki alkoi siitä, kun ostin Puhille Berliinin reissun jälkeen tuon vedettävän Brion mäyräkoiran. Joaksella oli sellainen, ja Puhi kertakaikkiaan rakastui siihen niin, että sellainen oli hankittava (Saara: Mistä se sellainen isompi, valkoinen vedettävä koira on kotoisin?). Pidän itsekin Brion kauniista ja simppelistä
muotoilusta ja hauskoista, mielikuvitusta kehittävistä leluista. Mäyris on ollut ehdoton lelusuosikki siitä saakka, kunnes eilen saavuimme mummulaan. Mummu ja isomummu olivat käyneet ostoksilla, ja Puhia odotti laatikkokaupalla toinen toistaan hienompia leluja! Ensimmäisestä paketista kuoriutui musta taaperokärry, josta olin jutellut anopilleni jo ennemmin, ja josta tämä elokuinen "joulu" oli saanut alkunsa.Toinen paketti sisälsi palikkala
atikon, jollaista olen myös toivonut, ihana!Kolmannessa paketissa oli palikkasetti, joka sisälsi 50 erilaista värikästä puupalikkaa. Uskoisin, että näitä hankitaan vielä lisääkin, kunhan ukkeli kasvaa ja alkaa rakennella!Neljäs paketti oli tämä suloinen helikopteri, jota vedettäessä propelli pyörii! Aivan ihana, ja tuo lime/omppuvihreä on niin herkku värikin!
Niin että vielä kerran, KIITOS mummu ja isomummu!

11 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut Brion leluihin ja meiltä löytyy tuo helikopteri, kärry sekä vedettävä juna, koottava pöllö ja magneettipalikat.

Synttärilahjaksi on tulossa ainakin nuo palikat ja mahdollisesti muutakin..toivoin nimittäin brion leluja Danskulle lahjaksi.

Ihanan ajattomia ja kauniita leluja!

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Se valkoinen on Yoshitomo Naran Vilacille suunnittelema. Aivan liian kallis leluksi, mutta pakko se oli saada :)

Meiltä löytyy noi kaikki kuvien Briot ja paljon lisää. Eka iso junaratakin jo ostettiin Joakselle tulevaksi synttärilahjaksi, automatisoituine vetureine kaikkineen. Puulelut on vaan niin kivoja!

Osmanthus kirjoitti...

Meillä on myös kaikki paitsi taaperokärry... :) Tämän hetken suosikki palikoiden ohella on perässävedettävä kirahvi. Pojan otteet ovat välillä vain niin rajuja että luhmuja ilmaantuu väistämättä leluihin (käyttöönhän ne ovatkin)

MrsAgatha kirjoitti...

Meiltä löytyy kaikki muut paitsi palikkalaatikko ja helikopteri, sellanen vauvahelistinkin on. Mä tykkään kovasti puuleluista muutenkin, jotenkin vaan miellyttävät silmää.

Mae kirjoitti...

Ooh, kadekadekade :)

Kaneli kirjoitti...

MrsAgatha, meilläkin on niitä vauvaleluja, helistimiä ja muita, muttei ne oikein enää taida kiinnostaa!

Mae, elä suotta! Eiköhän kaikki lapsenlapset ole saaneet vaikka vallan mitä! :) Ja mää oon kade, kun teidän muksut näkee mummua ja isomummua paaaljon Puhia useammin! Huomenna nähään!

Mae kirjoitti...

:) no ei sillä, vaan että tuollainen värisuora! Meillä muuten on tuollanen brion pieni punainen koira, M:n vanha, ikää liki 30v haukulla ja ihan on ehjä. Että kyllä vaan puulelut on omaa luokkaansa.

Mira kirjoitti...

Meille kaikki noi! Brion puulelut on tosiaan ihania. Usva-parkaa ei ole paljon hienoilla leluilla hemmoteltu, kun rahatilanne on mikä on. Jospa täältä Reykjavíkistä löytyis kuitenkin jotain kivaa mukaan, isovanhempien avustuksella toki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Briot on kyllä ihania!
Meilläkin tuo kävelykärry kovassa käytössä ja puistossakin mukana.

Anna Stuttgartista

Kaneli kirjoitti...

Mira: Meillä sama homma, ei olisi ikinä ollut rahaa ostaa noita kaikkia itse! Ehkä yksi, mutta ei neljää lelua! Hintaa noilla on jokaisella kuitenkin jonkin verran.

Itse asiassa se mäyräkoira oli ensimmäinen lelu, jonka ostin Puhille uutena, muutamaa kirjaa ja yhtä unipupua lukuunottamatta.

Viivu kirjoitti...

Aivan ihastuttavia leluja!!! Tuo mäyräkoira on munkin lemppari. Meille ei itselle ole vielä sellasta eksynyt, mutta se on aina varma lahjaidea pikkusankareille.