3. elokuuta 2009

Kirpparisaalis!Pitkästä aikaa löysin oikein erityisen kivan saaliin kirpputorilta! Pistäydyimme töiden jälkeen Puhin kanssa Oliverissa, kun kaatosade yllätti meidät. Siinähän olikin sitten aikaa kierrellä, eikä tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin. Nuo iki-ihanat vuorelliset Tretornin muumisaappaat kustansi 2 euroa, mutta koskakohan koko 23 on sopiva? Samasta kojusta löytyi myös talveksi mustat koon 20 Kuomat, nekin 2e. Muovisia pikkuautoja pikkukolikoilla ja palapelit eurolla. Tykkään tosi paljon tuosta Mikko Mallikas - pelistä, jossa Mikolle ja Millalle vaihdetaan asuja ja ilmeitä. Koskakohan Puhi on tarpeeksi iso leikkiäkseen sillä? Tänään hän ainakin oli jo niin iso, että hän konttasi pienin, haparoivin konttiaskelin Vanjan ruokailupaikalle, upotti kätensä kyynärpäitä myöten raksukuppiin, ja räkätti ihanaa, räiskyvää nauruaan.

8 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Eiköhän ne jossain vaiheessa ole sopivat ne kumpparit=) Meidän Nöpöllä nyt 22 koon kumpparit, neiti on 1v7kk, mutta pojilla on usein isompi jalka.

Mia kirjoitti...

Aivan mahtavat löydöt! Kumppareita olen itsekin moneen otteeseen etsinyt kirppareilta Emilille mutta löytymättä on.
Meillä on Emilillä just tuo 23 koko käytössä ja talveksi siirrytään kokoon 24. Ikää pojalla on siis 1v9kk. :)

mude kirjoitti...

Aivan ihanat kumpparit! Ja tuo nuppipalapeli on tosi kaunis.

Sande kirjoitti...

Vautsi, kivoja löytöjä! Mä en yleensä löydä Keravan kirppiksiltä mitään kivaa. Paitsi Fidasta löysin edullisesti ne Upo-tuolit viime kuussa.

mannasaria kirjoitti...

Aivan ihanat kumpparit, ja hintakin mitä mainioin :) Alkoi tehdä itsekin mieli kirppikselle :)

Kaneli kirjoitti...

Sande, en mäkään muualta kuin Oliverista. Ja sieltäkin lähinnä Puhille.. :)

Mae. kirjoitti...

Hienoja löytöjä! E:llä on nyt 22-23, ja tuo 23 on reilu, mutta ei naurettavan suuri kuitenkaan. Meillä on kyllä melko sirojalkaista väkeä, M:llakin kenkä on 24-25. Eli sanoisin että siitä 1,5v:stä eteenpäin voi mennä, ja villasukkaa väliin. :)

Tiina kirjoitti...

Ihan älyhieno tuo Mikko Mallikas peli! Miela-Ruusa rakastaa just noita "palapelejä", joissa vaihdetaan vaatteita. Se tykästy niihin viime keväänä, 2-vuotta täytettyään :)
Ja meillä on nyt kaikki kengät kokoa 22, ollu tän kevään ja kesän. Ja ikää on siis 2v4kk nyt. Talveksi luultavasti 23-24, mutta hänpäs onkin tyttö.
Hienoja kirppislöytöjä ovat. Mää en koskaan löyä oikein mitään, oon aika nirso kyllä siellä muutenkin, en tykkää kirppiksien hajusta ja katson vain silmäillen, toivoen että olispa jotain ihanaa.