26. elokuuta 2009

Puhin tyyli (Maanantaihaaste...)


...ranskiksin ja nopsaan viivattuna!

- EI: Tunnistettavat hahmot piirretyistä, sarjiksista tai muualta. Ällöt, hetimiten halkeilevat kuviot collegepaidoissa, joukon etunenässä Tomi Traktori ja Puuha-Pete, jonka tunnusvärinen sininenkin on oksettavinta, mitä tiedän. Poikkeuksena hahmovaatetuksessa Janoschin hahmot, Miffy ja muutama muu suloinen.

- EI: Puuha-Peten sininen mainittakoon tässä erikseen. Myös baby blue tökkii aika pahasti. Siniset mainitsen tässä siksi, että lapsia värikoodataan näemmä vielä 2000-luvullakin. Värikoodailu ei ole meidän juttu.

- EI: Äitiyspakkauksen vaatteet olivat kaikki niin hirveitä, että jätettiin koko paketti suosiolla ottamatta. "Vauvamaisia" vaatteita Puhilla ei oikeastaan ole ollut koon 56 jälkeen ollenkaan... On niin paljon ihania vaatteita vauvakoossa, etten oikein ymmärrä, miksi haluaisin pukea ipanani vaaleankeltaisiin äp-potkuhousuihin.

- EI: Hassutteluvaatteet. Inhokeimmat on bodyt ja pipot, jossa lukee jotain tyyliin Riiviö, Täystuho, Isäntä jne...

- JOO: Puhin värejä on ruskea, turkoosi, punainen, valkoinen, harmaa ja muut selkeät ja kirkkaat värit. Mustaa on myös aika paljon, tämä liittyy lähinnä vanhempien värivalintoihin ja siihen, että tottahan toki vauvan täytyy
mätsätä porukoidensa väreihin.

- JOO: Selkeät, yksiväriset tai selkeäkuvioiset vaatteet, joissa on hauskoja yksityiskohtia.

- JOO: Eläinvaatteet ja roolipuvut! Kettumyssy, nallenkorvat, pupunhäntä... Ihanaa! Jos mun lapsi haluaa pukeutua batmaniksi joka päivä, se sopii!

- JOO: Asusteet! Yksinkertaisistakin asukokonaisuuksista saa ilmeikkäitä asusteita vaihtamalla, aivan kuten aikuisillakin!

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meidän kotipihassa on muuten yksi poika joka on miltei joka päivä ritari, ihan on kypärät ja peitset ja systeemit=)

Viivu kirjoitti...

Joo, minä olen samaa mieltä noista värikoodeista, vaikka prinsessan blogista voi ainakin tähän asti muuta välittyä...

Meillä poikien yks suosikkiväreistä pienenä (= vauvana) oli tumman punainen, etenkin paidoissa. Se sopi niin tosi hyvin!

Nyt vanhimman pojan ehdoton suosikkiväri on pinkki (tosin tähän ei äidillä ole enää osaa ei arpaa...).

Kaneli kirjoitti...

Jarna: Huippua! Minä pukeuduin lapsena joskus viikkokausia pupuksi tai intiaaniksi. ;)

Viivu: Ihanaa! Pinkki kannattaa! ;) Meilläkin on paljon tummanpunaista ja kirkasta punaista, se on hieno väri!

Turun Malla kirjoitti...

Hihii, J. ehdotti että ompelisin SULLE semmosen sinisen Puuha-Pete collegeasun synttärilahjaksi...!
Sanoin, että tykkään susta liikaa enkä uskalla ottaa riskiä, että välit menee. ;D

Mama Aava kirjoitti...

Mä taas mielelläni ostan pojalleni semmosia vaatteita, mistä se ite tykkää. Puuha Pete on kovin rakas hahmo ja kyllä on ilme aina mahtava, kun Aaro jossain Puuha Pete -kuosisia vaatteita näkee. Joten niitä meillä myös on, t-paitaa ja pitkähihaista. :) Yks Pingu-paitakin löytyy, siinä toinen rakas hahmo. Noin muuten en tommosista hahmo-/printtipaidoista välitä, turhan "levottomia jotenkin". Pääkallot ym. rankat jutut ei mun mielestä "sovi" pienen lapsen vaatteisiin, siks musta tuntuukin etten esim. Hennesin lastenosastolta meinaa löytää mitään kivaa tolle pojalle. Kaikki paidat niin räikeestikuvitettuja. :(

Kaneli kirjoitti...

Malla, aivan mahtavaa :DDDD Mutta kauniisti ajateltu, mäkin tykkään susta niin!