26. elokuuta 2009

Tossut alle!


Lähes kaikki Puhin kengät ja tossukat ovat jääneet tai jäävät näillä näppäimillä pieniksi, joten parit uudet on tullut hankittua. Ukkeli ei (vielä) kävele, joten pehmeät tossut sopii hyvin. Uusimpina ja upeimpina popoina Puhilla on mustat, sateenkaaren värisillä pohjilla varustetut Converset. Vanhat punaiset on huutiksessa menossa eteenpäin, kun jäivät jo pieniksi...

Kuvan pöllöisät tossut tilasin Bugaloon kaupasta Etsy.comista. Aivan superihanat, ja postikuluineenkin huomattavasti edullisemmat kuin samantapaiset vaikkapa Tohvelisankarista. Nämä sopii sekä sisätossuiksi että myös alkusyksyn ratasretkiin.

9 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Aivan ihanat pöllötossut :)

MrsAgatha kirjoitti...

Tosi hienot tossut! Täytyy varmaan vilkasta noita sivuja kun pitäis pojalle kerhotossut hommata ja just Tohvelisankarista meinasin tilata. Mut jos tuolta saa halvemmalla niin sehän sopii mulle...

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Ai meneeks ne Joaksen vanhat vieläkin kiertoon? On sit säilyneet kunnossa? :)

Ihanat noi pöllötossut!!

Kaneli kirjoitti...

Joo, kuvittele Saara! On ne tietysti kuluneet siitä kun ne sulta tuli meille aika paljon, käytettiinhän me niitä melkein joka päivä, mutta kyllä ne vielä ihan kelpo tossut on! Jos ei mee huutiksessa niin annan sit jollekin. :)

Kaneli kirjoitti...

MrsAgatha, tuolla oli viimeinen koko 12-18mos. Mutta Etsyssä kun hakee lastenkenkiä tai vaikka slippers niin tulee jos jonkinlaista tosssukkaa, kyllä sieltä voi löytää vaikka mitä ihanaa!

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Saako noita huutiksessa miten kaupaksi? Mun pitäis kanssa tehdä sinne tunnus, koska noita Joaksen vanhoja vaatteita ja kenkiä riittää...en oo jaksanut myydä niitä pienimpiäkään pois ja nyt alkaa säilytystilat loppua :)

Kaneli kirjoitti...

Kyllä ne ihan ok menee. On alkanut vaan ärsyttää sellainen yksittäisten vaatteiden myyminen, kun sit pitää lähetellä niitä paketteja joka päivä jonnekin ja kääriä nyssäköhihin ja se raha mitä siitä saa on kuitenkin vaan pari euroo/paketti. Eli ehkä suosittelisin sellasia paketteja, body + housut tai pari bodyy tai semmoista tai sit niitä ihan isompia huutopakettejakin, miksei. :)

Mee sinne ihanalle kirpputorille myymään minne me ei päästy! :)

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Joo oon kanssa miettinyt jotain ulkoilmakirppistä, mutta näin loppukesästä ei ehkä oo niin paljoa ihmisiä enää liikkeellä. Ja ensi kesään asti en jaksa noita tavaroita säilyttää.

Ebayssa oon myynyt joskus Björnin tunnuksilla, mutta sekin on vähän tylsää. Pakkaustarvikkeita yms. meillä on kyllä koti täynnä ja posti 50 metrin päässä, joten se ei onneksi ole ongelma, sillä Björn lähettää joka päivä varmaan kymmenen pakettia ympäri maailmaa ja vie samalla munkin jutut :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat pöllötossut =))) Pöllöaiheiset jutut on jotenkin niiiiin symppiksiä ;)
Kengistä; oletteko tutustuneet Bisgaardin kenkiin? Ihastuin aivan valtavasti kun kaveri tilasi pikkujalat.fi verkkokaupasta lapselleen nahkaiset talvikengät; nyt sitten tilasin meidän neidille myös. Kertakaikkiaan ihani klassisia ja kans jotenkin niin sympattisia malleja =)))