15. helmikuuta 2010

Haaste: AamiainenPäivän tärkein ateria? Jos työt alkaa aamulla esimerkiksi klo 8: kello soi klo 6, herään klo 6.15, ja meidän on ehdittävä viimeistään klo 7.14 lähtevään junaan. Tähän väliin on ahdettava aamutoimet. Jos menen aamuiseen vuoroon, en panosta syömiseen, sillä töissä odottaa puuro. Jos en ehdi aamiaiselle, syön kotona paremmin. Puhi syö yleensä vasta Nuppulassa, hänellekään ei maistu ruoka heti herättyään. No, tänä aamuna minulle maistui lasillinen Valion 3 hedelmän mehua - sen voimilla kipsuttelin Nuppulan kautta töihin. Pyrin hyötymään työmatkoista (työmatkakävelyä kertyy päivässä reilu puoli tuntia) ja hengästymään edes jonkin verran. Huono aamiainen ja hyötyliikunta ei ole paras mahdollinen yhtälö, mutta minkäs teet.

Nyt kauniita unia!

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Mulla on myös kiire aina aamuisin, paitsi etäpäivänä. Eilen esittelemäni aamiainen onkin juuri tosi nopea ja myös terveellinen, siksi itselleni loistava. Mutta oi jos olisi puuro koululla oottamassa-ja aikaa syödä!

mude kirjoitti...

Ah työpaikan ihanat haudutetut maitopuurot!!

Nyt kun elän vähän karpimmin, niin on jäänyt puurot syömättä. Niitä kaipaankin ehkä eniten... Saa nähdä kuinka käy kun syksyllä palaan töihin...