29. kesäkuuta 2010

Aplikointiharjoituksia

Aplikoin Puhille pöllötyynyn. En ole varma, pitääkö poika pöllöistä, mutta äiti ainakin pitää!

Tyynyliina on vanha, 40cm x 40cm intianpuuvillainen koristetyynynpäällinen. Siihen sitten tommoisia! Muutama ilta meni leikellessä ja näprätessä. Reunoja en saa siisteiksi, en tiedä miten se tehdään, enkä nyt halunnutkaan oppia. Yritän vain parannella välejäni ompelukoneen kanssa, ja tehdä jotain mukavaa pientä (sen kaamean työlään takkiprojektin jälkeen). Pinnakin tietysti kiristyi tuttuun tapaan, mutta ihan sympaattisethan noista tuli!

13 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

hauskoja! :) niin ja ne reunat saa siisteiksi tosi tiheällä siksakilla.

Kaneli kirjoitti...

Kiitos! Mutta entäs sillai jos ei halua sellaisia "paksuja" reunoja niihin, mitä sellaisella tulee?

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

hmm...siinä tapauksessa voisi ehkä "liimata" kuviot silitettävällä tukikankaalla paikoilleen ja siistiä reunat sitten käsin pykäpistoilla.

en osaa selittää tarkemmin, mutta täältä kuitenkin näät minkälaista ommelta tarkoitan: http://www.kaspaikka.fi/savonlinna/sirja/pistokirjonta/erilaisiapistoja.htm

Kaneli kirjoitti...

Näyttää mahdolliselta oppia.. :) Kiitos vinkistä!

Sande kirjoitti...

Hienot pöllöt!

Ostitkos tyynyn päällisen sattumoisin Kyläkirppikseltä? ;)

Kikka kirjoitti...

Ai kun ovat hellyttäviä, ihanan rennolla otteella tehty!

Kaneli kirjoitti...

Joo Sande, ostin! Joskus pari viikkoa sitten ehkä? Ajattelin että voisin harjoitella siihen näitä, ja heti tuli hienot pöllöt! :)

Kiitos Kikalle kehuista! :)

Sande kirjoitti...

Kaneli, niin mä arvelinkin, sillä näytti tosi tutulta. ;) Mulla oli 4 viikkoa siellä pöytä. Hyvin meni tavarat kaupaksi.

Kaneli kirjoitti...

Menikö? Välillä tuntuu, ettei siellä käy kukaan! Toisaalta sieltä tekee välillä tosi kivoja löytöjä, ehkä just siksi ettei ihmiset tunnu vielä "löytäneen" sinne kunnolla! :)

Sande kirjoitti...

Kaneli, ihan ehdottomasti otan sieltä uudelleenkin pöydän syksyllä. Jännintä oikeastaan oli, että kaikki mun vaatteet meni samantien aina, kun vein. Ja kengät meni kaupaksi myös todella hyvin. Ja mä kun olen ennen aina omat vaatteet vienyt Fidaan, kun olen ajatellut, ettei niitä kannata kirppiksellä kaupata.

Kaneli kirjoitti...

Aijaa! Oletko ikinä myynyt Oliverilla? Mietin että sielläkin meni tosi hyvin, pitäisi vertailla vähän että kummassa kauppa käy paremmin. :) Toi keskustan ois mukavan lähellä kun me asutaan ihan nurkilla!

Sande kirjoitti...

En oo Oliverissa koskaan myynyt. Itse tykkään Kyläkirppiksestä enemmän. Oliverissa ärsyttää pelkästään jo se tukahduttava kuumuus siellä. Ja Kyläkirppis taitaa vielä nykyäänkin olla hieman meitä lähempänä kuin Oliver.

Tiina kirjoitti...

Mullakin vois olla vinkkiä aplikointiin: http://tillim.vuodatus.net/blog/category/vinkit