8. kesäkuuta 2010

Tämän tylsempää meillä ei ole ikinä!

video


Näyttää pahasti siltä, että Puhi on addiktoitunut kahviin jo ennen ensimmäistäkään tilkkasta sitä! Kahvi on hyvää, sitä pitää saada juoda silloin kun isikin. Kaikki kahvin keittämiseen ja juomiseen liittyvät maneerit on hallussa.

Videosta näkyy hyvin, millainen lapsi Puhi on. Tyytyväinen ja melko rauhallinen, kuitenkin aktiivinen ja vilkas. Tämän rauhallisempaa meillä on ainoastaan ukkelin nukkuessa (yöt on muuten vihdoinkin kokonaisia, jihuu!)

2 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Ihana pieni Puhi!

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Hihi, musta on niin hassua miten J ja M on luonteiltaan niiiiiiin erilaisia. Meillä jo 10 sekuntia paikallaan on saavutus ja saati sitten toi hiljaisuus...mä oikeasti kadehdin sitä! Ja samaa sanoo Björn, joka on jo käynyt pari kertaa korvalääkärillä Joaksen syntymän jälkeen. Nytkin tuolta huoneesta kuuluu kovaääninen "bussi-piipaa-kaikone-bagger-lenkone-brum-brum-äiti-mama-papa-opi-juna-tuuttuut-vauva-baby-banaani-potta-kakka-pipi-kirja..."-litania, mutta onneksi se kiljunta on sentään poissa. Joo, Joas on oppinut vihdoin puhumaan ja toistelee osaamiaan sanoja listamaisesti ennen nukahtamista. Yleensä vielä siten, että se sanoo peräkkäin ensin saman sanan molemmilla kielillä.

Mutta siis piti sanoa, että ihana kahvitteluvideo :)