6. heinäkuuta 2010

Shampoodle collector pants - ?

Kuva Shampoodle.com


Tilasin Niilo Ilon alesta tällaiset Shampoodlen haaremihousut koossa 80.

Oletteko poikien vanhemmat muuten huomanneet, miten yksivärisiä tai edes kivoja shortseja tai kesähousuja on hankalaa löytää mistään? Meillä on vain parit HM vaaleat (hankalaa kun möyritään pihalla päivät pitkät) shortsit ja parit ruskeat collegeshortsit Prismasta. Mistä te olette löytäneet? Onneksi on ihanat ohuet haaremihousut muotia taas!

Puhi on pieni ja laiha poika, joten kesäksi menee vielä helposti tuo koko. Tai siis pitäisi mennä. Jostain syystä koon 80 vyötärö on aivan käsittämättömän tiukka ja kapea, jopa tuolle laiheliinilleni (joka muutenkin käyttää koon 80 housuja vielä). Täytyy kokeilla tämä ilta, että pystyykö niitä pitämään vai ei.

Shampoodle on yksi lempimerkeistäni, ja koot ovat aina natsanneet hyvin ja sopineet Puhille. Mikäköhän tässä nyt mättää?!

7 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Joas käyttää enimmäkseen kokoa 98, mutta siitäkään huolimatta ei kesähousuja oikein löydy. Täällä on ollut nyt reilun viikon jo +30°C helteet ja sää jatkuu toistaiseksi samanlaisena, tosin vielä kuumempana. Parhaimmaksi olen todennut popupshopin vaalean lyhythihaisen trikoohaalarin, mikä on sopivan väljä ja ilmava vaikka olisi kuinka kuuma ja lisäksi suojaa hyvin auringolta. Vaalea väri ei haittaa, koska vaatteet on tehty pestäviksi ja vaihdan ne aina ulkoilun jälkeen uusiin, että likaisissakaan ei tartte kulkuea). Noita löytyy meiltä kaksin kappalein, koska on sen verran hyvä ja yleensä aina toinen on pesussa ja toinen päällä :)

Ai niin, Zarassa (ainakin täällä Saksassa) on pikkutyttöjen puolella on vaikka minkälaisia todella yksinkertaisia pellavaisia haaremishortseja säädettävällä vyötäröllä (pojillekin oli muutamia, mutta ei niin kivoja). Noita Joas käyttää t-paidan kanssa silloin, jos en jaksa katsella tuota samaa haalaria. Niissä tyttöjen housuissa oleva kukkanappikaan ei haittaa yhtään, koska se jää kuitenkin t-paidan reunan alle piiloon ja voihan sen tarvittaessa vaihtaa. Käy katsomassa, jos löytäisit sieltä!

Ballohedi kirjoitti...

Mä ostan vaaleita ja kaikkia v.sinisiä ym.jos vaan ovat hyvän mallisia...sit värjään ne koneessa mustaksi.Avot! taas on kivoja housuja ja shortseja:)

Annika kirjoitti...

Meillä käytössä 86cm shortsit, joista parit olen itse tehnyt, yhdet(tai kahdet) on Englannista ostettu ja 2 H&M:ltä. Mäkään en ole mieleisiä löytänyt mistään, mutta Suomessa kovat helteet ei kestä niin kauaa, etteikö sitä varten voisi sitten pitää sellasiakin, mistä ei itse pidä paljoa...kunhan ajaa asiansa. Shampoodlesta ei kokemuksia, meillä Dansku on myös laiha, enkä vielä ole törmännyt housuihin, jotka olisi liian kireät :)

3 x mami kirjoitti...

Hei minä olen myös tilannut samaiset housut koossa 90cm pojallemme.Kauhistuin aluksi myös tuota kamalan kapean näköistä vyötäröä mutta kun laitoin housut pojalle jalkaan,ei vyötärö kuitenkaan ollut tiukka.On aika leveä ja ohutta kuminauhaa.esim.monet trikoo housut on kamalan tiukat samaisessa koossa.Poika viihtyy pöksyissä hyvin vaikka massusta hiukan pyöreä on.=0)Näistä on tullut meidän lempparit ruskeana ja turkoosina.Ainoa miinus on että jos kaatuu,kangas menee heti rikki kun on niin ohutta.(sekin on koettu)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Harmi juttu, jos housut ovat teille liian tiukat.

Meillä on ollut käytössä ko. pöksyjä koossa 90 ja 100. Nekin ovat kyllä hyvin napakkaa mallia vyötäröstä, mutta ovat käytössä toimineet.

Itsekin olen huomannut, että shortseja on vaikea löytää. Meillä on muutamat vakishortsit jatkuvassa käytössä, hyvä kun ehtii välillä pestä. Täytyy ensi kesäksi etsiä kauppaan enemmän shortsivalikoimaa :)

Kaneli kirjoitti...

3x mami on oikeassa! Vaikka vyötärö vaikutti superkireältä, ja ne piti keplotella päälle vaipan yli, ei poika ainakaan valittanut mitään eikä jäänyt kuminauhajälkeä tai muutakaan. :)

Kaneli kirjoitti...

Ja kiitti vinkeistä kaikille!