29. heinäkuuta 2010

Tukholman tavaroita

Vaatteiden lisäksi shoppailin reissullamme pari muutakin kivaa pikkujuttua! Esimerkiksi, muffinssivuokia ja tiskiharja! Vuokiin taion karkkisuklaaherkkusuperhypermuffinsejani ystävien häihin (sääli, ettemme ehdi toteuttaa elektro-keikkaideaa.. hääpari toivoi nimittäin lahjaksi joko ruokaa tai esitystä!), tiskiharjalla saan tiskata ihan itse!

Isi toivoi Puhille samanlaista hattua kuin hänellä itselläänkin on, ja sieltähän se löytyi H&Mltä. Superihanien peltirasioiden sisältönä on sirkusaiheiset palapelit. Olen suunnitellut noiden tuollaista vintage-tyylistä sirkustatuointiakin jo pidempään.

Designtorgetilta löytyi mukaan lintunaulakot, joita osasin hakea Ballohedin suositusten perusteella. Pupu on yölamppu Puhille, Victoria & Daniel tiskirätit toimittavat onnittelukorttien virkaa tämän kesän häissä, ja Spork... no, se nyt oli vain niin hauska!

5 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihania ostoksia!

Anna Stuttgartista kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Ja toi tiskirätti hääkorttina on tosi hyvä idea!

Turun Malla kirjoitti...

Oijoijoi!!!!

Jos ja kun meette uudestaan Tukholmaan (tod. näk. kuitenkin ennen ku me itse sinne selviydytään) niin tuokaa meillekin tommoiset sirkuspalapelit!
Aivan upeat!

T.Malla

Ballohedi kirjoitti...

damn miten siistejä ostoksia! pakko matkustaa ittekki taas stokikseen! vaikka ihan vain noiden tiskirättien vuoksi...kait niitä vielä näin häiden jälkeenki saapi.

Jonna kirjoitti...

Kivoja ostoksia! mä tykkään niin noista naulakoista :)