10. elokuuta 2010

WANTED! Etsitään!

Talvi tulee (niinpä niin) ja etsin täydennystä (tyhjyyttään ammottavaan) asustevalikoimaan. Huutelen näitä, teen sitten hankintoja jos löytyy. Saatamme selvitä talvesta ilmankin. Löytyiskö teiltä, tai tiedättekö mistä löytyisi näitä vaatekaapin aarteita, kuten....

... Elodie Detailsin Rockabilly dot lakki, koko 18m-

... Molo Kidsin tähti -kypärälakki ja ehkä myös rukkaset, toiveeni on se sini-vaaleanpunainen tai violetti-oranssi. Ja rukkaset sitten niiden mukaan. Meillä on navy Ticketin baby baggie talvihaalarina, ja mähän tunnetusti vihaan sitä navyä, pakko saada jotain värikästä mukaan... Älkää kysykö edes miten päädyin siihen, kerron myöhemmin.

... Mustat kuomat, 23 kokoa?

... Varsilenkkarit, 22 kokoa? Nyt syksyksi siis. Kaikki jää pieneksi, mutta onhan tässä jo aikakin siirtyä isompaan kokoon!

... Toppahousut, mustat 86cm? Tulee kaveriksi sille Mini Rodinin parkalle, joka sopii vielä hienosti. Onneksi lapsemme on kirppu!

... Oranssit talvirukkaset, onko niitä edes? Meillä on Tintun kettuhattu, mutta rukkasia kaivataan!

... Ruskovillan kypärälakkia 2-3v kokoisena?

... Nahkarotsia, 80cm riittäisi hyvin?

3 kommenttia:

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Me ostettiin Joaksell ihan vain h&m:ltä mustat toppahousut. Halvat ja mitään ihmeellisempiä ei ainakaan tänne Saksan talveen tarvita, kun toppakelejä ei kuitenaan ole kuin sen kuukauden-pari.

Nuo Elodien hatut on muuten pieniä! Tilasin Joakselle viime talveksi sen 18-24kk koon, mutta jouduin vaihtamaan sen siihen isoimpaan 2-3v kokoon, kun se oli niin tiukka, ettei mennyt edes kiinni. Tuota Polkadotsia näkyi ainakin löytyvän sisukkaasta.

Muista en tiedä :)

zanne kirjoitti...

Juuri ostin kirppikseltä oranssit Jonathan talvirukkaset. Jos sulla on tarjolla muun väriset vaihtariksi, niin vaihtaisin mielellään. Rukkaset on muuten hyväkuntoiset, sen takia ostinkin ne, mutta väri ei ole ollenkaan meidän väri.

Jos kiinostaa, otapa yhteyttä!

Nanna kirjoitti...

Vinkkaisin, että itiksen Ruohonjuuressa on lastentuotteista poistomyynti, kaikki tuotteet, myös ruskovilla -30%.