5. syyskuuta 2010

Vai kävi kumpparit pieniksi, vastahan me ostettiin ne keväällä...

...No eihän se mitään, ostetaan uudet. Vuorettomat rokkisaappaat Prismasta 14,90. Sopii hyvin sen välikausipuvunkin kanssa.


Sitten lähdetään ruokakauppareissulle Plasto-vaunun kanssa. Suoraan pihalta ja uudet saappaat jalassa. Menomatkalla kyydissä on sadevettä, sen loiskutteleminen on parasta! Niin, ja pisarat täytyy tietysti yrittää kerätä asfaltilta takaisin talteen!


Sitten kotia kohti täyden kärryllisen kanssa... välillä piti tietysti hukata hanska, pysähtyä ihmettelemään pillimehua, ja hetkinen... Tsekatkaapa tarkemmin pukua. Keväällä toi puku oli vielä aika iso, ja nyt sen hihat on lyhyet! Tämä venähdys on tapahtunut todella vauhdilla eihän siitä ole kuin viikko tai jotain, kun kokeiltiin tuota päälle, että meneekö vielä ja se meni..


En kyllä varmasti osta enää uutta (vuoretonta) pukua, ellei sitten kävele kirpulla syliin. Sillä ois käyttöaikaa kuitenkin maksimissaan se kuukausi, ja arvatenkin ensi keväänä tarvitsee taas seuraavan kokoisen... Nyt mennään pihaleikkisyksyä tuolla Lindexin kumipäällysteisellä, harmaaraidallisella takilla ja vk-housuilla, ja katsellaan vaikka fleecevuorellista pukua kaveriksi. Mutta kivaltahan tuo näyttää noinkin!


(Ääääitiii lähetään jooo...)


2 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Siis aivan ihana pieni mies ♥

Jonna kirjoitti...

Ihana tuo tokavika kuva, missä poitsu työntää tuota maitokärryä :D