28. lokakuuta 2010

Ahoy!

 Järjestimme viime viikonloppuna melkolailla ex tempore merirosvoaiheiset lastenjuhlat. Moni vastasi myöntävästi kutsuun, mutta moni myös sairastui tai jäi laivasta muista syistä. Vieraiksi saatiin kuitenkin Senni ja Onni Turusta, Emma Helsingistä, sekä kaksostytöt Pilvi ja Tuuli tuosta aika läheltä, vanhempineen tottakai. Juhlat pystyyn vaan! Puhi sai lahjojakin, ja Pilvin ja Tuulin äiti oli leiponut erikoishienoja kultarahakeksejä! Lattiatila oli täynnä ilmapalloja ja pöytä notkui herkuista. Noin pienille (kaikki 1-3v) ei juuri järjestettyä ohjelmaa tarvita, tylsyys ei iske missään vaiheessa!
Minulle tietysti kävi kuten aina, kun innostun. Unohdin kamerata tapahtuneen. Tässä koko päivän saldo:

 Etkot. Viikset on juuri piirretty. Saattaa vähän jännittää!

 Onni juhlahumussa. Hän rakastaa ilmapalloja! PO! PO! PO!

 Tässä se, mitä herkuista jäi. Merirosvoherkkutikut maistui, samoin kultarahakeksit, rusinat, popcornit, nannat, muffinsit ja pannari. Hieno muumi-palapeli on lahja Pilviltä ja Tuulilta.Kiitos kaikille osallistujille!

4 kommenttia:

Turun Malla kirjoitti...

Kiitos vielä kerran superhauskoista juhlista ja koko viikonlopusta!

Haleja ja terveisiä koko porukalta!

<3: Malla

Lilli kirjoitti...

Voi kun vaikuttaa kivoilta juhlilta :) Mäki haluun järkätä merirosvopirskeet! ^^ Täytyy miettiä jos tekiskin omista synttäreistä merirosvoteemaiset :D (mahtaa vanhemmat arvostaa xD)

-Lilli-

Unikuu kirjoitti...

ihanat lastenjuhlat. mekin olimme tänään naapurin lasten luona "teekutsuilla".
luin vasta nyt ns esittelysi perheestäsi ja se kuulosti kivalle. muutenkin blogisi kirjoitusasu osuu minuun kuin nyrkki voihin.
meillä ollaan kans jonkinsortin taiteiljoita; tarpeistonvalmistaja ja suutari.. ja uskon että lapsistamme kasvaa jotain erittäin teknisiä insinöörejä kun ne kyllästyy meidän boheemielämään..

Kaneli kirjoitti...

Malla <3

Lilliseni, aikuisten merirosvobileet kuulostaa ihan huipulta! :)

Unikuu, mahtavaa, kohtalotovereita! Meidän ystävät tapaa arvuutella, että mitäköhän vastaan Puhi tulee teininä kapinoimaan? "ikinä en ota yhtäkään tatuointia!" "mä meen hankeniin ettekä te voi estää sitä!" jne. :D