2. lokakuuta 2010

Gay vai ei?

Puhia puetaan aika unisex-henkisesti, ja löytyy ihan tyttöpinkkiäkin lapasta ja lakkia ja sukkaa. En halua pukea poikaani tytöksi tai pojaksi, vaan tyylikkääksi ja myös oman makuni mukaiseksi lapseksi (ei sinisiä collegeasuja meille). Pointti on tässä elämää tärkeämmässä postauksessa se, että on kuitenkin olemassa joitakin vaatekappaleita, joista en ihan tiedä, ovatko ne liian tyttömäisiä vai just sopivia. Ja nyt: nämä ihanat Mini Rodinin höyhenkuvioiset legginssit.


Älkää nyt ottako turhan tosissanne! Mutta ottakaa kummiskin! Onks tommoset hyvät!? Tytölle oisin jo pukenut! :D

9 kommenttia:

kaari kirjoitti...

Ihanat housut, ehkä pikkuisen gay, mutta ei kai se haittaa. Jostain kumman syystä nuo ovat mielestäni keltaisena enemmän unisex.

Saana kirjoitti...

Samoja leggareita mäkin olen katsellut, mutta ihan samalla tavalla pähkäilen kuin sinäkin, että ovatko liian tyttömäiset. Kivat nejoka tapauksessa ovat.

Nelly kirjoitti...

Mielummin laittaisin pojalle kuin tytölle. Pojalle ei ehkä kaveriksi kuitenkaan esim vaaleanpunaista paitaa :)

Mari A. kirjoitti...

Tässäpä pähkinä purtavaksi. Mä olen katsonut kanssa näitä housuja ja miettinyt, että kummalle ne oikein on suunnattu, kun mun mielestä ne ei ole kovin tyttömäisetkään. Pitäisköhän kysyä merkintekijältä, että kummalle ne on suunnattu vai onko ajatuksena just, että ne ei oikein sovi kummallekaan. Musta se pingviinipaita on onnistunut unisexissään: sopii hyvin molemmille, mutta värit ovat kyllä ihan perinteiset.

Meillä poika nimettiin tytöksi viime kesänä niin monta kertaa sen hieman pitkähkön tukan takia, että nyt on vapauttavaa liikkua millitukassa...

Sari. kirjoitti...

HAH, ihan ekaksi katsoin tuota kuvaa ja mietin että aijaa, tommoset poikien housut ;) Ei siis tullut pieneen mieleenkään että olisivat gimmoille - jouduin siis ihan miettimään että pukisinko tytölle tuollaiset :D

No pukisin! Kummallekin! Minäkin olen aika unisex pukemaan lapsiani, meillä tykätään väreistä :) Ainoa väri mihin en mielelläni lapsiani (tyttö&poika) verhoa on juuri se tummansininen. Mutta kukin tyylillään :)


...itseasiassa noi byysat on tosi kivat!

Katja kirjoitti...

Olen itse TOSI suvaitsevainen vaatteiden suhteen ja siksi meiltä lötyykin pojalta ihan kaikkia värejä. Mielestäni esim. tuollaisissa koti/alkkarivaatteissa ei ole värillä mitään väliä! Käyttäisin kyllä tuollaisia ihmistenkin ilmoilla pojallani, onhan aikuisillekin miehille vaaleanpunaisia vaatteita! Se vähän itseäni mietityttääkin, että miksi pienet pojat ovat heti gay, jos heille pukee vaal.punaista, mutta miehillä se on muotia! Mutta siis lyhykäisyydessään, voisin ostaa nuo pojalleni :)

Riikka kirjoitti...

Mulla nää on olleet ehdottomasti pojan housut, odotan vain alennusmyyntiä, pihi kun olen. Meillä poika taitaa muutenkin olla välillä aika gay, mutta väliäkös tuolla, kunhan eivät päiväkodissa koko ajan huutele, et pojalla on tytön vaatteet päällä (kuten kävi viime keväänä, kun oltiin tutustumassa uuteen tarhaan ja pojalla oli isosiskolta peritty vaaleanpunainen polkupyöräbody päällään...)

No, meidän tyttöä sitten luultiinkin ekat kaksi vuotta pojaksi, joten kai meillä vaan on erilainen maku.

Kaneli kirjoitti...

Kiitos hyvistä kommenteista! :)

Meillä Puhia luullaan usein tytöksi joistakin mun mielestä ihan typeristä syistä: pinkit kintaat, punainen pipo, pitkät ripset, mitä milloinkin. Kerran Puhi tanssi katusoittajien tahtiin, ja häntä luultiin tytöksi, vaikka senkertainen vaatetus oli varmaan poikamaisin, mitä hänellä on olemassakaan! En yleensä korjaa näitä erehdyksiä, ei se mua haittaa. Korjaillaan sitten, jos se alkaa haittaamaan Puhia jossain vaiheessa.

Siis ei muuta kuin aleja kyttäämään! :))

azaq kirjoitti...

Unisex, gay, sukupuoleton kasvatus. Varo ettei mee sanat väärään kurkkuun niinku mun kahvi meinas äsken, mut äänestän Puhille höyhen pöksyjä ;) Ne on upeet!

-Katri