29. lokakuuta 2010

Win! Win! Win!

Osallistuin tässä joku aika sitten ihanan Mrs Agathan Rockefella -arvontaan, skeptisenä kuten aina: enhän minäkään ikinä voita mitään… ja kuinkas sitten kävikään! Dingdingding ja jackpot! Kerrankin, ja missä herkkuarvonnassa! Voitin Puhille iki-ihanat Dannyt valitsemassani koossa (2-3yrs). Kiitos Agathalle ja Rockefellalle, posti toi tänään kivan perjantaiyllärin!


 Mukana oli näitä kylkiäistarrojakin koko arkillinen, ne kiinnostivat Puhia huomattavasti enemmän kuin pääpalkinto... Tarrat ja erilaiset kuvat ja niiden liimailu on aika kova juttu just nyt, kiitos tädin ja isompien serkkujen, luulen! :)

Paketteja on niiiiin jännittävää avata. Harmi vaan, että lähes aina sisältö on... no, vaatteita. :D

 

Mutta äiti on niiiiiin onnellinen juuri tästä palkinnosta. Farkut osuivat juuri oikeaan osoitteeseen. Ne on täydelliset! Tuskin olisin silti raaskinut ostaa noin arvokkaita farkkuja pikkuiselle, mutta ne on täydelliset. Kapeat ja pitkälahkeiset, istuvat hyvin hoikalle Puhille, ja ne sopii pikkuisen tyyliin loistavasti. Materiaali on laadukkaan tuntuista, mutta pehmeää ja taipuisaa, sellaista, että ne on mukavat pukea ja pitää päällä. Punaiset yksityiskohdat on sopivasti rock, mutta housut on muuten hillityn tyylikkäät. Pikku rokuni pääsee pukeutumaan näihin heti huomenna!


Hyvää viikonloppua kaikille: MUISTAKAA MYÖS PUHIN AARREKID- ARVONTA: aikaa osallistua on vielä huominen!

3 kommenttia:

miitu kirjoitti...

Onnea arvontavoiton johdosta! On kyllä mahtavan näköiset farkut :)

MrsAgatha kirjoitti...

Hyvä että posti saapui perille! =)
On kyllä mageet farkut! =D

Nanna kirjoitti...

Onnea arvontavoitosta, todella makeat farkut kyllä!! :)