7. marraskuuta 2010

Paketti mummolasta

Puhi Harakanpoika sai postista ison paketin. 2-vuotis-synttäripaketin lähettäjänä oli mummi, ukisko, tädit, iso-mummo ja iso-ukki. Paketin avaaminen aloitettiin heti perjantaina, mutta väsymys yllätti kesken kaiken. Emme siis suinkaan malttaneet odottaa paria viikkoa synttäripäivään, vaan päätimme avata paketin heti huomenna... Ja sitten huominen venyi sunnuntaiaamuun, mutta tämäpä onkin ollut mahtava sunnuntai!


Paketista kuoriutui meidän pienen automiehen unelma: parkkitalo. (Lahjapaperista päätellen tämmöisen ELC wooden garagen voi ostaa BR-leluista.) 

Äidinkin mielestä se on oikein nätti ja edustava lelu. Paljon nätimpi kuin ne muoviset, ja toivottavasti myös kestävämpi..! Parkkistalo tuli laatikossa osina. Kokoaminen voisi tietysti olla ongelma, mutta onneksi mun ei tarvinnut yrittää, kun isi osaa! Puhi meinasi ensin saada hermoromahduksen, kun paketista ei tullutkaan kuvissa näkyneitä autoja, mutta ymmärrettyään, että taloon voi kyllä ajaa omilla ajoneuvoilla, leikki lähti sujumaan hienosti.
Mikä ihana lahja, tämä on kaikin puolin siis aivan ihana parkkis. Puhin leikit sai tästä uusia tuulia piiitkäksi aikaa! Katsokaa nyt tuon leikkijän keskittynyttä ilmettä... :) 

Ainoa miinuspuoli tässä äkkiseltään on noiden ajoluiskien kiinnitys, tai enemmänkin se, että sitä ei ole. Luiska laitetaan ylhäältä sellaisen naruvirityksen päälle lepäämään. Systeemi tekee luiskasta joustavan ja leikistä muokattavan, mutta kaksivuotiaalla tuo saattaa olla vähän hankala? Tietysti tuossa lukee +3v, mutta ei Puhi enää jaksa leikkiä ihan vauvamaisilla leluilla. Kiitos kovasti tästä ihanasta lahjasta sinne mummoloiden suuntaan, ja toivottavasti nähdään pian!

10 kommenttia:

Ballohedi kirjoitti...

heeno! nyt ratkes sit yks poikien tuleva joululahja:) tommonen tullee sitte meillekki:)

Siru kirjoitti...

Meillä on sama parkkitalo ja puolen vuoden käyttökokemuksella en voi kuin kehua. Ihana on edelleen! :) 1,5-vuotias pikkuveli istuu usein parkkiksen päällä, enkä usko että muoviset samaa kestäisi.. Helposti irtoavat liuskatkin ovat pikkuveljen kannalta tosi hyvä juttu, jos ne olisivat kiinteät, niin olisivat meillä katkenneet jo kauan sitten. ;) Tää on meillä 3-vuotiaan ihan lempilelu ja kyllä pienempikin tykkää - ja äiti.

MrsAgatha kirjoitti...

On kyllä hieno parkkitalo! =)

Saana kirjoitti...

Tosi hieno parkkitalo. Kyllä tuossa kelpaa päristellä. :)

Nanna kirjoitti...

Vautsi vau! Aivan upea parkkitalo! :)

Toukan äiti kirjoitti...

Hieno! Tuollaisen kelpuuttaisin meillekin, niitä muovisia en mistään hinnasta :)

Sari. kirjoitti...

Oi, onpa erihieno!

Jonna kirjoitti...

Pakko oli tulla kysyy että mikä tämä matto puhin huoneessa on? onko sellaista partsimattoa..? Etsin nimittäin pojan huoneeseen harmaata mattoa ja muistelin että teillä oli joku harmaa ;)

Kaneli kirjoitti...

Joo, seon Hong Kongista ihan sitä metrimattoa, levein ja paksuin mahdollinen. Paksu pysyy hyvin suorana eikä reunat käpristele.. Ja kumipohja ei luista. Hintaa tuli n. 25€. Halusin kans harmaan ja helposti puhtaana ja koirankarvattomana pidettävän maton, toimii meillä siis hyvin. Onhan tuo vähän karheampi kuin monet muut, mutta kyllä sen päällä kärsii avojaloinkin tepsutella. :)

Jonna kirjoitti...

Ok, kiitti infosta! :)