26. marraskuuta 2010

Puhin talvivermeet

Viimeinkin sain aikaiseksi tämän toivepostauksen Puhin talvivaatteista! 
(Kuvista tuli ihan kumman värisiä, suokaa anteeksi) 

Käytännöllisyys, yhdisteltävyys ja laatu ratkaisee meillä ulkovaatevalinnoissa. Kenkiä en tähän kuvannut, mutta pakkasilla mennään Kuomilla (kirpulta 3e), suojasäällä Goretexeilla eli mummukennillä (mummun ostamat siis).  Kaupunkikenkinä on lisäksi H&M:n maiharit, jotka oli vain tähän Martens-perheeseen ihan pakollinen hankinta. Koon 23 DrMartensit oli kaikki kaikkialta loppu, joten ne jäi sitten seuraavaksi hankinnaksi.


 Turkoosit toppahousut Lindexiltä (-25% tarjouksesta) osoittautuivat hyväksi hankinnaksi. Vaikuttavat oikein lämpimiltä ja kestäviltä. Toppatakki H&M.


 Suojasäälle kevyttoppis huutiksesta. Mustat toppahousut on vielä hakematta jostain, tiedän että Sokeri toivoo Puhille sellaisia.


 Kotimainen villapuku löytyi kirppikseltä kesällä kahdella eurolla. Kerrospukeutumisessa villa ajaa fleecen ohi ihan 6-0 (vaatehuollollisesti ajatellen se ei ole fleecen kaltainen karvaimuri).


Parempana takkina jatkaa toista talvea tuo Mini Rodinin parka ja lisäksi Turun Mallan ompelema ruskea takki, joka ei kuvassa pääse lainkaan oikeuksiinsa. Kettuhattu on Tintun ja nallemyssy mun itse väkertämä.


 Haalarina meillä on Molo kidsin musta Polaris. Puku on kaikkien kehujen arvoinen, ihan mielettömän hyvälaatuinen. Ohuen tuntuinen eli se päällä on helppo liikkua, mutta kuitenkin lämmin. Lisäksi siinä on paljon heijastimia. Huusin sen Huutiksesta. En maksaisi haalarista (uutenakaan) yli 100e, varsinkaan kun vielä yksi puku ei mene kuin sen yhden kauden, jos sitäkään (tuo on niin sopiva jo nyt, että veikkaanpa että joudutaan vielä jossain vaiheessa ostamaan isompi lopputalveksi). Kaulahuivi on H&M ja kissakintaat mummun tekemät, ne mahtuu vielä vähän aikaa.


 Tässä on Puhin lakkeja...

... ja tässä värikäs rukkaskokoelma. Polarn O. Pyretin mustia hanskoja metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, lopulta nuo löytyi Lahden liikkeestä. Osoittautuivat tänään ekoilla yli -10 asteen pakkasilla saamiensa kehujen arvoisiksi. Lassien rukkaset käy nollakelille, H&M lyhyet hanskat on vararukkasina hoitorepussa. Elsa Pitkäsiä (tai vastaavia) suosittelen aina töissä, kun vanhemmat kysyy, että mitkä hanskat ostaisivat. Edulliset rukkaset, jotka on helppo pukea, helppo peukuttaa, helppo kuivata... Helpot.Tämän villamyssyn teki ystävämme Maisa, toi sen jo silloin synnärille. Nyt kolmantena talvena se on sopiva! Huopikkaat antoi lahjaksi Ingvill. What a great match!

Olen varmasti viimeinen, joka tämän postauksen on tehnyt, mutta viimeinkin se on suollettu ulos ja voin rauhassa siirtyä ajattelemaan kevättä! (Talvi ei todellakaan ole minua varten.)

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Aivan ihanat talvireleet!! Tuo mini rodinin parka on aivan ihana!! onko se musta vai tumm. sininen?

Kaneli kirjoitti...

Kiitos! :) Parka on musta, ja tosiaan ihana. 80/80 koko oli meillä jo viime talvena, ja mahtuu yllätyksekseni ainakin osan aikaa myös tästä talvesta! Jee! :)

Jonna kirjoitti...

Mäkin haluaisin tuollaisen pojalle ja just mustana :)