28. marraskuuta 2010

Uuni
Tämmöinen on toiveissa ja suunnitelmissa ostoslistalla, valkoisena, mutta Hong Kongissa olisi  nyt punaisia 25e... Hmm. Asiaa sietää harkita tarkemmin...

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Punainen ehdottomasti! Mulla on oma alkuperäinen yli 20 vuotta vanha uuni tallessa ja se on punainen :D

Jonna kirjoitti...

Tämä valkoinen on mun suosikki ja meilläkin toivelistalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös! Etolassa oli valkoisia alessa myös!

- Jonna

Kaneli kirjoitti...

Mutta missä on Etola?! :o

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Kannattaa hankkia oli väri sitten kumpi tahansa! Mä eka epäilin, ettei Joasta kiinnostaisi yhtään, mutta niin vain tämän löytää yleensä kokkailemasta kun lastenhuoneen oven avaa aamuisin. Ostin ikeasta kattilat sun muut ja sitten Haban puisia vihanneksia ja hedelmiä. Kyllä pojan nyt kelpaa :)

kaari kirjoitti...

On hyvä ja "hyvin leikitty" uuni ainakin meillä. Lapsi sai joululahjaksi 1-vuotiaana ja nyt vielä eskari-ikäisenä laittaa pitserialeikin pystyyn ja siihenhän uuniakin tarvitaan.

Lilli kirjoitti...

Oi! Mulla oli ton tapanen uuni joskus muksuna. Punanen :) Tosin se oli puolta tota matalampi. Toi osa missä lukee Brio puuttu multa kokonaan ja siinä oli vaan uuni osa ja liedet. Mutta se oli oikein kiva. Muoviastioita, muovailuvahaa, paperisilppua ja havunneulasia, niin johan tuli oikein maukkaat pöperöt ^^ Ainakin Titi-nalle, ponit ja barbit tykkäs :D

-Lilli-

Nanna kirjoitti...

Meillä tämä jäisi kauppaan, jos se olisi mahdollista, mutta kun ei ole :(

Viime jouluna ostettiin tämä Topille, 2-3 viikkoa se kesti, kunnes eräänä päivänä se hajosi :( Aika heikkoa tekoa, rajun pojan leikkeihin. Saatiin onneksi korjattua, mutta ei ole sieltä kestävimmästä päästä. Ensi kerralla ostetaan tukevampi! :)

Toivottavasti teillä kestää paremmin leikkejä! :)

Mae kirjoitti...

Meillä on tuo mustana, ja jos löydät minkä värisen vaa 25e:lla osta ihmeessä!
Luukku meillä siitä hajos jo sillo pian ostettua niin, et ei olla saatu takas, täytys tehä jotain virityksiä. Päälle kiipeilyä ei kestä, se on ihan sellasta puristevaneria, mutta ehdottomasti esteettisin mitä noita ton tyyppisiä helloja on.