8. joulukuuta 2010

Muutamia eilisiä pukuja

Tykkäsin


Tämä Henna Tanskasen puku (suunnittelija Tiia Vanhatapio) on sellainen, johon pukisin itsekin mielelläni. 


Samoin Maria Guzeninan kääntöpuku oli suosikkejani, jos asua mitataan sillä mitä saattaisit pukea itse -mittarilla. Tykkäsin kuitenkin tästä enemmän viimevuotisena versiona.


En olisi uskonut antavani tälle ihmiselle myönteistä palautetta missään asiassa, mutta mekko on aika suloinen. Sinisen huivin olisin jättänyt pois ja laittanut tilalle esimerkiksi näyttävän kukan hiuksiin.

 Umaya Abu-Hannan pukua on haukuttu, mutta musta se kertoo kantajansa persoonasta värikkäällä ja aika hauskalla tavalla. Printit on ihania helmoissa! Se Marko Ahtisaaren vaimonkin puku oli kiva.

Ei-kivoja pukuja riittää niin, etten taida edes alkaa listaamaan... :)

4 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Minusta taas Räsäsen puku on liian morsiuspukumainen ja vain sininen huivi pelasti sen. Umayan puku olisi printtinsä puolesta kiva, mutta malli on kummallinen.

Kaneli kirjoitti...

Totta, tuo morsiuspukumaisuus. Valkoinen on iltapuvussa hankala väri.. Ja molemmissa noissa printtimekoissa oli malli kieltämättä aika hassu!

MrsAgatha kirjoitti...

Mäkään en oikein tykännyt tuosta Räsäsen puvusta, juurikin se hääpukumaisuus teki sen.
Umayan puku oli kiva muuten mutta tuo säkkimäinen malli ei ole kovin tyylikäs! =)

Mira kirjoitti...

Muakin häiritsee toi malli tossa Umayan puvussa, muuten mekko oli ihanan persoonallinen valinta.

Tykkään tosta Henna Tanskasen mekosta (se oli myös oma suosikkini), Päivi Räsäsen morsiuspuvusta en; oli varmaan valittu oikein korostamaan puhtautta...