24. joulukuuta 2010

Tavarataivas (+salaista!)

Näin se vain joku tonttunen kai eksyi tällekin jouluvapaalle vyöhykkeelle! Postia putoili mukavasti ja yllätyksellisesti aika paljon, aivan odottamatta. Kiitos ihanista lahjoista ja korteista niitä lähettäneille. Tärkeitä ja hienoja, jännityksellä avattuja paketteja kaikki.

Meillä aatto kului riemukkaissa tunnelmissa. Olimme päivän ystäväperheen kanssa Flamingon kylpylässä plutimassa. Kaikilla oli ratkiriemukasta! Kylpylässä oli mukavasti väkeä, muttei tungokseksi asti: vesiliukuihin ei tarvinnut jonottaa juuri ollenkaan! Touhupäivän päälle vielä käytiin syömässä vatsat pullolleen. Nyt köllötellään ihan väsyksissä kotosalla kynttilän valossa, niin kuin varmaan koko muukin Suomi tällä hetkellä tekee.


 Salaista postia tupsahti muistaakseni 22. päivä! Kiitos ihanasta paketista Salaiselleni, joka on selvästi lukenut blogia tarkkaan ja huolella. Minä sain virkkuukoukun ja lankaa, Sokeri sai lempikarkkejaan ja Puhi suloisen Nukkumatti-kirjan. Jokaiselle jotain siis! Kortissa sanottiin, että välipäiviksi voisi odottaa vielä kolmatta ylläriä. Jee!


 Äiti lähetti saippuoita kauniissa paketeissa.

 Laitilan Ukilta (isältäni) tuli lukemista, mummilta (äidiltäni) ja ukiskolta ihanat lampaannahkaiset rukkaset. Tulkoon vaan miinus kolkyt! Nämä käpälissä ei palele!

Meandilta tuli alepaketti, ihan omaan laskuun kylläkin.. ;)


 Ja monenlaisia kortteja ja kirjeitä. Tuo fillarin päällä naurava hääpari (taiteilijoita) antoi lahjaksi itse laatimansa kaupunkiseikkailun. Paras lahja kertakaikkiaan! En malta odottaa, että päästään kokeilemaan. Viime jouluna he lähettivät ystävyyskirjeen, jossa he kertoivat asioista, joista he meissä pitävät erityisen paljon. Kiitos teille, rakkaat, mielikuvitusrikkaat ystävät.

 
Jarto-eno kotiutti meille myös (äidin) haaveen! Ihana uuni! Puhi löysi itsenäisesti keittiökaapista sinne astioita ja ruokiakin. Kiitos veikalleni tästä.


Leppoisia tunnelmia ja masun täydeltä vihreitä kuulia kaikille!

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mukavilla lahjoilla on teitä lahjottu! :)

Elina kirjoitti...

Mitä pitää sisällään kaupunkiseikkailu?

Kaneli kirjoitti...

En tiedä vielä, on vain läjä suljettuja ohjekuoria ja neuvo, että täytyy varata n 1,5 h aikaa. Seikkailu alkaa, kun avaa 1. kuoren. Postaan sitten kyllä siitäkin varmasti!