3. maaliskuuta 2011

Isi ja äiti kahdestaan

Hiljaiseloa blogistaniassa... Olen antanut elämälle aikaa, ja se on kannattanut. Meillä on ollut melkein kaksi viikkoa talvilomaa, tänään jatkuu työelämä.


Hiihtolomalla Puhi pääsi mummulaan hoitoon, ja isi ja äiti suunnistivat kahdestaan pikkulomalle... (Arvaatteko minne..?)  3 yötä, 2 päivää + matkustuspäivät. Ihanan rentouttavaa, rauhallista ja hidastempoista oleskelua. Kiva pieni hotelli ja aikuisten juttuja.
Mua vaivasi hirvittävä flunssa ja sahaileva kuume koko reissun ajan.. Onneksi kotiuduttuamme viivyttiin anoppilassa vielä monta päivää, niin että saatiin lepäilläkin ja Puhilla riitti koko ajan tekemistä. Puhi on lomalla vielä tämänkin viikon, niin että talvilomaa tulee nyt vietettyä ruhtinaallisesti! Kiva vaan, kun saatiin hommat järjestettyä niin, että välillä ehtii reissata ja olla ihan vaan kotonakin.


(No Pariisissahan me) Mutta matka oli siis onnistunut ja ihana. Suosittelen lämpimästi kaikille pienten lasten vanhemmille tällaisia irtiottoja, jos ei moneksi niin edes yhdeksi yöksi silloin tällöin... Piristää kummasti eloa ja parisuhdetta, kun on aikaa kahdestaan. Siinä saattaa tulla mieleen sekin, että meillähän on valtavasti muitakin syitä olla yhdessä, kuin yhteinen perhe. :)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pariisi... huoks... Kuulostaa ihanalle!

Toukan äiti kirjoitti...

Niin totta! Pitäisi tosiaan itsekin järjestää taas kahdenkeskinen viikonloppu miehen kanssa tässä keväällä. Tuntuu vaan että nyt on niin hirveästi kaikkea ettei mihinkään väliin ehdi...

Kikka kirjoitti...

Ai ihanaa, kahdenkeskinen reissu!

Vaikka sitä kuinka yrittää arkenakin muistaa sen parisuhteenkin, niin kyllä vaan pienikin irtiotto ihan vaan kahden, tekee niiiin hyvää!

Kauniit kuvat, kaunis sinä :)

Kaneli kirjoitti...

Tosiaan, yhteinen aika silloin tällöin piristää kummasti. Eikä sitä aina tarvitse Pariisiin asti lähteä! Meillä vaan tuppaa käymään niin ,ettei saada hankittua lapselle hoitajaa "vaan" illaksi, vaan pitää keksiä jotain isompaa, että tulee lähdettyä kaksinkin. Toisaalta meillä ei luottohoitajaa lähistöltä ikävä kyllä löydy, niin eipä juurikaan tule käytyä arjen keskellä kaksin missään. Mutta suosittelen lämpimästi.

Me ollaan viimeksi oltu kahdestaan syksyllä Tukholmassa, ja sitä ennen VUOSI takaperin syksyllä jossain yön yli. Muuten ollaankin oltu kuin liimattuna yhdessä. :D Mun hartain toive olisi joskus myös viettää aikaa ypöyksin, se olisi i h a n a a!