8. maaliskuuta 2011

Kevättä kengissä..?

Oli niin negatiivinen tuo edellinen postaus, että pakotin itseni ajattelemaan kevättä. Ja onhan sitä ajateltukin! Tilasin jo tammikuussa Asosin alesta kahdet kevätkengät Puhille.


Oikeanpuoleisimmat eli Crayon for Vans slip-onsit. Meillä oli viime keväänä ja kesänä myös juuri tällaiset Vansit, ja ovat kyllä paitsi kivannäköiset, myös helpot. Puhi osaa itse pukea nämä vaivatta ja nopeasti. Vansit maksoi alessa kympin. Toisena oikealla on myös Asokselta kotiutuneet Conversen nahkaiset tarralenkkarit (19€). Kolmannet, pihakengiksi hankitut musta-harmaat tarralenkkarit löytyi Prisman alesta -70%, hintaa jäi about 7 €. Kenkäkoko on kevääseen mennessä huikea 23!

Nauhakenkiä ei tänä keväänä/kesänä harrasteta, niissä menee hermo paitsi meillä, myös Puhilla. Ollaan yritetty järjestää kaikki Puhin vaatteet nyt sellaisiksi, että ne on helppo itse pukea ja riisua.
Pukeutuminen, kuten vähän kaikki muutkin jutut on tällä hetkellä niitä minä itse -asioita. Omatoimisuuteen kannustetaan kaikessa, missä vain voidaan. Aina saa tehdä, ja ainakin yrittää. Harmi vain, että Puhia on siunattu äitinsä metrisellä pinnalla ja lampaan temperamentilla.

1 kommentti:

Annika kirjoitti...

Onpas hauskat noi värikkäät Vansit! :)