13. maaliskuuta 2011

Martti muutti meille

Kesti pidempään kuin luulin, mutta tapahtui. Kotoamme löytyy nyt pienen autofanin kallein aarre, Salama McQueen juomapullo. Puhissa on äärettömän ihanaa sellainen tietynlainen vaatimattomuus: hän tulee niin onnelliseksi mistä tahansa pienestäkin lahjasta. Meillä on tapana hemmotella toisiamme pienillä lahjoilla silkasta rakkaudesta ja sattuman oikusta, ja sellainen lahja tämäkin juomapullo oikeastaan oli. Toin Puhille kauppareissulta tämän, ja isiharakalle tomaatin siemeniä. 
(Toistan: Pienillä lahjoilla. Kukkia, suklaapulla, pitkät aamu-unet, tomaatin siemeniä..)


Ukki on aloittanut Autot-vimman antamalla Puhille Salama McQueen auton. Sen jälkeen punaisia autoja on bongattu mainoksista, hoitokavereiden repuista ja kalsareista, kaupan hyllyiltä.. 
Juomapullon tarve taas lähti siitä, että Puhi herää usein yöllä hörppäämään vettä, ja pullo korvaa näppärästi sängyn vierellä tähän saakka olleen nokkamukin. Puhin lempiaihe yhdistyy siis tarve-esineeseen, ja avot! Katsokaa nyt tuota tyytyväistä pientä automiestä! Disney-dissaaja äitiäkin hymyilyttää. Ei kai se aina ole niin tarkkaa. Kippistä!

1 kommentti:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana :)

Meilläkin on täysi autot-villitys ollut jo vuoden päivät. Meillä suosikki on Martti :)