4. maaliskuuta 2011

Talvi se vaan jatkuuMä en tajua miten toiset osaa jo ajatella kevättä, kevätvaatteita, kylvöpuuhia.. Musta tuntuu että tää talvi ei lopu ikinä! Eikä maaliskuu ole osoittanut mitään helpotuksen merkkejä (en laske nollakeliä sellaiseksi!)... Pariisissa tenavat kirmaili takit auki ja ilman pipoa, täällä lapioidaan lunta varmaan vielä toukokuussa.
Kaivettiin tossa yhtenä päivänä auto lumikinoksen sisältä. :D Eilen käytiin pallomeressä ja tänään kyläillään ystävien luona. Pakko keksiä sisäpuuhia, kun mamilla ei kestä hipiä enää tuota viimaa ja vilua. Pulkalla liikutaan, joten tulee sitä ulkoiluakin pakosti, mutta pliiiiiiis, kevät, tuu jo ja tuo teepaitakelit!

1 kommentti:

Lilli kirjoitti...

Kyllä se kevät on aika hurjan nopeesti täällä Tampereella ainakin alottanu heti Matin päivästä. Asfaltti näkyy jo, ruohoakin joidenkin putkien kohdalla. Puissa ei oo enää lunta ja kyllä huomaa ihan silmämääräsesti miten lumi on painunu kasaan :) Mutta laskiaisen kunniaksi sitä lunta vielä pitääkin olla. Tiistain jälkeen saa sulaa sit jo ihan kokonaan pois. Pikkuhiljaa, ettei tuu jättitulvia kuitenkaan.

-Lilli-