9. huhtikuuta 2011

Hullut päivät


Hulluilta päivillä tulee nykyään liikuskeltua lähinnä herkkuosastolla avokadoöljyn ja mantelikeksien perässä, mutta poikettiin me eilen Puhin kanssa kempparissa ja kutoskerroksessakin. Rattaiden kanssa sinne sopii sekaan parhaiten hiljaisimpaan aikaan, arkisin yhdentoista ja yhden välillä.


Minulle
- Nuxen heleyttävä päivävoide 
- Cliniquen kasvosaippua
- 2 kpl pakkauksen Lumene valokyniä (voisin myydä toisen, anyone?)


Puhille 
- Harmaa Name It neule + t-paitoja
- Benettonin perus trikoopaitoja 
- alakuvan Espritin paperilaiva-paidan
- Ticketin Plain Rainin ruskeana (syksyksi)


Tästä kaikesta intoutuneena käväisin vielä Lindexillä ja ostin vihdoin kevättakin Puhille. Tiesin, että haluan sen sinisen tähtitakin, koska löysin äskettäin kirpparilta uudenveroiset tummansiniset välikausihousut parilla eurolla. Nyt on sitten tähtiä kerrakseen. Ja vaatteita. Ja kaikkea muutakin. Pyörryttää, en ole tottunut tällaiseen hc-shoppailuun.

...
...

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Hih, hc-shoppailua=D

Harmi, ostin just Sokkarin 3+1-päiviltä Lumenen valokyniä 2 kpl itsekin=)Kadotin mystisesti vanhan mutta edelleen ihan pelittävän valokynän ja se kyllä hiukan jurppii. Varmaan joku tenavista söo sen tai ruikki maton alle.

Kaneli kirjoitti...

Tarkoitukeni on tän myötä opetella käyttämään valokynää ihan kunnolla. 30 liippaa jo turhan läheltä, ja sen näkee naamasta. On ryhdyttävä toimenpiteisiin. :DD