20. huhtikuuta 2011

ReinotMe asutaan talossa, joka asettaa tietynlaisia vaatimuksia pukeutumisellekin. Tärkein asuste on villatakkien ohella Reinot. Mummu hankki Puhillekin omat, kokoa 23. Niistä on tullut hänelle tooosi tärkeät. Kotiin tullessa hän vaihtaa heti Reinoihin, ne on sisällä ollessa yleensä aina jalassa.. Ja voihan niillä pistäytyä pihallakin. Yhtenä iltana Puhin jo nukkuessa me oltiin alakerrassa pesulla, kun Puhi olikin herännyt. Hän tuli itkien alakertaan etsimään meitä, mutta oli kuitenkin vetänyt Reinot lähtiessään jalkaan (ja huoneensa oven kiinni, ettei lämpö karkaa). 
Urhea, ihana Puhi!
(Täytyy silti sanoa, että kun ostaa Reinot, ostaakin näköjään vain brandin, eikä kotimaista kestävää designia. Meillä varsinkin isännän kengistä on reilussa vuodessa lähtenyt toinen pohja oikeastaan kokonaan, ja toinenkin on repeytynyt. Not my idea of good quality.)

5 kommenttia:

Lady kirjoitti...

Meilläkin on Poikasella Reinot. Jo toiset - saanut tädeiltä syntymäpäivälahjaksi. On tosi mieluisat!

Heli Joensuusta kirjoitti...

Siitä en tiedä, ovatko Reinot KESTÄVÄÄ suomalaista designia, mutta Suomessa valmistettuja ainakin. Ne tehdään Lieksassa :)

(Toinen asia tietysti on, jos omistaa jotkut feikki-reinot. Ne on tietysti tehty jossain vietnamissa.)

Itseäni ärsyttää huomattavasti enemmän suomalaisuudellaan ratsastava design, joka kuitenkin valmistetaan jossain Thaimaassa, kuten esim. Marimekon uudet Sukat makkaralla -mukit. Niissä lukee made in Thailand, ja hinta on silti taattua Suomen tasoa...

Ps. Tykkään blogistasi ja käyn aina välillä lukemassa! :)

Kaneli kirjoitti...

Toi on totta Heli, ja varsinkin Marimekon "kotimaisuus" on hyvinkin kyseenalaista nykyään. Samoin menin pari postausta aiemmin kehumaan kotimaisia Olvin lisäaineettomia mehuja, mutta hitot, Virosta tuotua mehua (mut kotimainen merkki ja maine).

Pointti tässä ehkä oli se, että kotimaisuus koetaan usein laadun takeena, mutta näissä nyky-Reinoissa se ei ainakaan päde ollenkaan. Harmi.

Kaneli kirjoitti...

Niin, ja on ihan aidot Reinot, ei mitkään made in Thailand. :)

Kikka kirjoitti...

Ah ihanat-ihanat reinot! Mä vedän vaaleansinisillä, teinit vaan kieltää vetämästä niitä jalkaan kun yhdessä kuljetaan yleisillä paikoilla...