19. heinäkuuta 2011

Rasvainen juttu

Olen useaan otteeseen tunnustautunut sekä kosmetiikkafriikiksi, että kulutuskriittiseksi ekoilijaksi. Nämä kaksi asiaa eivät välttämättä ole täysin synkassa keskenään, mutta I'm working on it..


Mulla on sääntö, että saan omistaa vain yhden tuotteen kutakin kerrallaan. Tämä sääntö on karsinut tuotteita kaapeista isolla kädellä, mutta voidemaailma on avara: yö-, päivä- ja silmänympärysvoide on vain alkusoittoa. Purnukat ja periaate: 11 erilaista voidetta! Mutta tällä hetkellä kyseessä on sellainen allstars-setti, että on ihan pakko esitellä se täälläkin! Nämä tuotteet toimivat itselläni todella hyvin. Ihoni on siis kuivahko, mutta  virheetön ja hyväkuntoinen normaali iho. Kolmenkympin kriisi kuiskii korvien välissä. 


1. Kuvasta puuttuva päivävoide, täydellinen Frantsilan Midsummer Rose kasvovoide. Aika rasvainen, sopii yöksikin. Kotimainen, organic, cruelty free! 
2. Lumene Arctic Aqua syväkosteuttava yövoide.
3. Bioline Reveillance intensive serum (päivä- ja yövoiteen alle, helmi!) Cruelty free, organic!
4. Mariderm Pilkettä Silmään silmänympärysvoide. Sopii sekä päivä- että yökäyttöön. Kotimainen!
5. Elizabeth Arden 8 hour cream. Tällä parantaa ja pehmentää mitä tahansa.
6. Body America Strawberry Cheesecake huulibalsami Cruelty free, organic!
7. Lumene kynsinauhavoide
8. Dove Summer Glow kevyesti päivettävä kosteusvoide
9. Dove Intensive Care body lotion (matkakoko)
10. Oriflame Olive & Bamboo body butter Cruelty free!
11. Body Shop Moringa body butter. Cruelty free, organic!


Nyt kun tarkastelen listaa, ja huomaan, että rikoin sääntöäni kohdissa 8-11, minulla on siis periaatteessa vain 8 eri tuotetta, koska 4 viimeistä ovat sama asia... Oriflamen vartalovoi on ihanaa ja edullista (3,50 purkki!), mutta tilaaminen vähän hankalaa. Toisaalta voi ei ole yhtä rasvaista kuin Body Shopin vastaava, mikä tekee jälkimmäisestä (laajan tuoksuvalikoiman ohella) ehdottoman voittajan kosteusvoiteissa. Moringa on ihanan naisellinen ja kesäinen tuoksu. Matkakokoinen Doven lotion yllätti tehon tunnullaan, mutta tuoksuu vähän ällöltä, ja päivettävä voide on jäänne kevään kesäfiiliksiltä. Nyt olen jo taas niin järjettömän ruskea, että tuo saa odotella joulua ja kalpenemistani.
Mitäs te muut suditte ihoillenne? Mennäänkö apteekin perusvoiteella vai hemmotteletteko itseänne tuotteilla?

Ei kommentteja: