3. lokakuuta 2011

Finlandian Sirkustelua

 Vietettiin Puhin kanssa viikonloppuna ansaittua ja pitkään kaivattua yhteistä vapaa-aikaa... ja päädyttiin ex-tempore sirkukseen. Sirkus Finlandia esiintyy Kaisaniemen puistossa tämän kuun loppuun saakka.

Saatiin istumapaikka loistonäkymillä, vaikka oltiin kysymässä vapaita paikkoja vain vähän ennen esityksen alkua. Puhi alle 3-vuotiaana istui sylissä, eikä siis tarvinnut omaa lippua. S-etukortilla sai vielä alennusta, ja illan hinnaksi jäi himpun päälle parikymppiä. Ei paha!

Ja voi että Puhi rakasti sirkusta! Erityisesti akrobaattiryhmä ja kuolemanpyörän (kieltämättä aika hurjat) pojat saivat pikku huimapään taputtamaan käsiään yhteen ja kirkumaan LISÄÄ! LISÄÄ! KORKEAMMALLE!

Väliajalla oli hauska leikkiä pihamaalla toisten lasten kanssa.


 Popcorn maistui, tai se oli kuulemma jätskiä...

 Tässä kuvassa taas on syy sille, miksi mun on hankala kannattaa Finlandiaa... Hepoilla ei VOI olla hyvä olla ahtaissa oloissa pitkällä kiertueella, tehtävänään juosta yleisön mieliksi pientä ympyrää viitisen minuuttia joka ilta. Laadukasta ja näyttävää sirkusta voi tehdä myös ilman eläimiä. (Toisaalta ne katukoirat nayttivat silminnähden temppuilusta.)

Mutta kaiken kaikkiaan meillä oli huisin jännä ja ihana ilta sirkuksessa. 
Suositellaan!

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Meilläkin on Sirkus Finlandia edessä, lupasin viedä Telman sinne niin en joutunut katsomaan sitä kirppusirkusta joka tuli päiväkotimme pihalle. En ole mitään tuollaista perinteistä sirkusta käynyt katsomassa sitten lapsuuteni, joten odotan innolla.

Lilli kirjoitti...

Harmittaa kun missasin itse tuon Finlandian kiertueen :( Olen viimeksi ollut sirkuksessa joskus muksuna. Täytyy varmaan taas odottaa seuraavaan sirkuskiertueeseen. Jos silloin saisi raahattua tuon miehenkin mukaan :) Joskus kauan sitten halusin jopa itse sirkustaiteilijaksi, mutta en osannut päättää että mitä tekisin niin se jäi siihen :D

-Lilli-