4. lokakuuta 2011

Mikä talvi?

Enpä ole ehtinyt antaa montaakaan ajatusta sille tosiasialle, että pian tulee talvi ja lunta (ja että kevät on vain 8kk päässä meistä).  Talvi tarkoittaa talvivaatehankintoja. Syksy ollaan menty viimekeväisillä välikausivaatteilla, mutta talvishoppailuja en voi väistää millään.
Viime torstaina hyppäsin hetken mielijohteesta Polarn O. Pyretin outlet-myyntiin, ja sain sieltä haalittua nämä kauniinpunaiset toppahousut. Tästä se lähtee! 

Mukaan tarttui myös keltaiset saappaat kokoa 27 (vastannee 25-26), joita poikanen ei suostu ottamaan jalastaan, koska ne ovat hänen ikiomansa.

Vietettiin perjantain vapaapäivää kaupungilla ja kurkattiin Lindexille, josko siellä olisi pöksyihin sopivaa rotsia. Puhi sai itse valita punaisen ja mustan parkan väliltä, ja (onnekseni) hän valitsi tämän mustan (se on musta vaikkei se näytä siltä!). Alekupongin kanssa hintakaan ei huimannut. Hyvännäköinen yhdistelmä, vaikka itse sanonkin!

 Lauantaina kaivelin kaappeja, ja löysin nämä viime keväänä alesta hamstratut tummanharmaat Wave-toppikset. Ajattelin, että näitä voisi sopia siihen loka-marraskuun vaihteen kaamossäähän, kun toppahaalaria ei vielä raatsisi laittaa sinne kivien raadeltavaksi, mutta välikausivaatteet on jo liian ohkaiset. Kätköstä löytyi myös pipoja, parit hanskat ja kaulahuivi. Mahtavaa!

Kaapissa odotti myös tämä Molo kidsin kypärälakki. Violetti ei ole isiharakan lempivärejä, joten jos jollakin sattuu olemaan toista väriä (koko 3-5) ja haluaisi tehdä vaihtokaupat, niin neuvotellaanpa! Muussa tapauksessa tämä jää käyttöön, sopii hyvin toppapuvunkin kanssa (kyllä, sunnuntaina huusin huutiksesta mustan Minymon talvihaalarin).

MOLO KIDSISTÄ puheen ollen: Onko kukaan testannut niiden talvikenkiä? Ovatko mistään kotoisin?

2 kommenttia:

Lastenpuotikupla kirjoitti...

meillä on kahdet molon talvikengät odottamassa talvea ja vaikuttivat todella päteville ja hyvin istuville.
-mari-

Kaneli kirjoitti...

Mitkä ois hyvät toiset kengät niiden rinnalle?