19. lokakuuta 2011

Rukkaset tuli!


Muistatteko, kun taannoin surkuttelin sitä, että Puhin talvivaatetilanne on vielä niin vaiheessa? No, eipä ole enää. Kusti on polkenut, äiti on shoppaillut, ja asiat ovat loksahdelleet pikkuhiljaa paikoilleen. Nyt viimein meillä on myös rukkaset.

(Ei silti ihan vielä sitä lunta, kiitos)

Ekologisesti ja eettisesti tuotettujen lastenvaatteiden erikoisputiikki Ekoipana tarjosi Puhille talvipuuhiin Green Cottonin toppahanskat. Merkistä sen verran, että en tiedä muita ekologisten ulkovaatteiden tuottajia! Tummanharmaissa rukkasissa on kaikki herkut: hyvä kosteussuoja (8000mm), vetoketjut suuaukolla ja tarranauhat pitämään hanskat käsissä. Sammakkokuosi on suloinen, mutta väreiltään sopivan hillitty (meidän toiset rukkaset on Molo Kids Igor Rainbowt). Hintakaan ei ole paha, 23,90.

Uskokaa minua, minä en lässytä. Nämä vaikuttaa jopa viimetalvisten Polarn O. Pyretin rukkasten veroisilta. Tuo kämmenosan musta, vähän kumimainen osakin on samantapaista materiaalia kuin Po.Pin rukkasissa. Tein vesitestin. Minuuttikaupalla kaatosateessa ja roiskeessa (hanan alla), ei päästänyt läpi kosteutta yhtään. Minuuttikaupalla uitettuna vesilätäkkösimulaattorissa (lavuaarissa), ei edelleenkään. 10 minuutin tuloksettoman testailun jälkeen kärsivällisyyteni loppui, ja päätin uskoa, että hanskat ovat lupaavat. Suosittelen vilkaisemaan näitä, ja toki muutakin Ekoipanan tarjontaa.

Täällä odotellaan jo innolla talven tositoimia!

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Meillä on nuo samat rukkaset odottamassa kylmiä ja märkiä.. olin iloinen kun ekoipanasta sai ekologiset kintaat samaan hintaan kuin "isompien merkkien" kintaat kaupasta! siis parempi omatunto :)

Anonyymi kirjoitti...

"Vesilätäkkösimulaattori"! :D

Tuo kunnollinen vedenpitävyys on kyllä ihan ehdoton juttu, niin ei tarvitse loska-/suojakeleillä laittaa ensin lapasia/rukkasia ja sitten vielä erikseen kurarukkasia siihen päälle.

Ja jos kerran hanskat ovat vielä ympäristöystävällisetkin, niin klik klik Ekoipanaan käy tämän äidin tie... :)

Nitta kirjoitti...

Hyvä kun mainostit Ekoipanaa. Sain sieltä taannoin loistavaa palvelua ja nuo hanskatkin tuli ostettua. Vaikuttavat minustakin tosi laadukkailta. Tämmöisen vaatehamsterin mieltä lämmittää, että voi ostaa kivoja vaatteita ekologisemmin.