4. joulukuuta 2011

Reppuja reppuja!

Tohvelisankari on jokin aika sitten laajentanut bisneksiään tossuista ihaniin Skip Hopin reppusiin! Nyt alekoodilla 9802254 saa kaikista Tohvelisankarin tuotteista -20%, joten hyödyntäkäämme tarjous (huomio, tontut!) tarpeen mukaan. Kysymys kuuluu: tossut vai reppu?

Puhilla on jo suloisen pöllöisät tossut, mutta tarharepun tahtoisin uusia. Tällä hetkellä käytössä on tavallinen sininen reppu, johon olen aplikoinut (korruptiokirjonnan peitoksi) pöllöjä. Se on oikein kiva pikku reppu, mutta kun nää ois niiin paljon kivempia......Pöllö, pingu vai mehiläinen? Siinäpä vasta pulma!

7 kommenttia:

Nappi kirjoitti...

VOI EI! nyt harmittaa, että osuin tänne blogiisi vasta tänään. Eilenhän nimittäin naputtelin repputilauksen menemään :/ noh, ihana seepra-reppu on kuitenkin kummitytön pukinkonttiin matkalla. :> aiemmin olen tuon pöllönkin jo tilannut toiselle pienelle ystävälle ja pakko sanoa, että ihan vallattoman ihana sekin!

pihi nainen kirjoitti...

Kiitos miljoonasti vinkistä, suloinen reppu (jota olen aieminkin kuolannut mutten ole raaskinut ostaa) lähti tilaukseen :)

Mainitsemallasi alekoodilla sain kuitenkin vain -20% alen. Onkohan muillakin ollut samanmoisia ongelmia?

Hyvää itsenäisyyspäivää :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo alekoodi syötettynä antaa vain 20%:N alen kaupasta, missähän vika?! Mielelläni repun ostosta tuon luvatun 25% vähentäisin, kiitos vain tarjouksesta!

Kaneli kirjoitti...

No voihan nenä! Mun mokasta on kyse, eli siis 20% alennus tulee. :) Pahoitteluni!

anana kirjoitti...

Kaneli, lainasin muuten vähän sua :)
Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tuohon reppuun!

pihi nainen kirjoitti...

Pakko vielä kiittää sinua tästä vinkistä! Poikamme suorastaan rakastaa postista saapunutta pöllöreppuaan! Ekaksi yöksi se oli saatava jopa viereen nukkumaan :) Ja äitiä ilahduttaa se, että reppu vaikuttaa todella laadukkaalta.

Kaneli kirjoitti...

Eipä kestä! :) Pöllöinen reppu meillekin sitten lopulta kotiutui.